Светлината в мрака свети и мракът я необзе – ето

...
Светлината в мрака свети и мракът я необзе – ето
Коментари Харесай

Свещеник: В семейството трябва да има майка и баща, а не родител 1 и родител 2

Светлината в мрака свети и мракът я необзе – ето това е Благодатният огън съгласно Светото писание. Това съобщи отец Николай Георгиев от Светия синод в ефира на "Събуди се " по Нова телевизия по отношение на значимостта на вярата в актуалното общество.

,,В духовенството би трябвало да сте доста сериозни. Ако вашият енорийски свещенник нещо не е като хората – ще го спрете и ще му кажете,,Отец, по този начин не може! Искаме да приказваш рационално. Искаме да си наш заслужен пастир'', добави Георгиев.

,,Това, което ми прави усещане, е подмяната на полезности, която навлиза с всяка една политическа рецесия. Виждате, че това, което медиите изваждат в очите на обществото като нередности, с течение на доста малко дни стартира да се замива и да се трансформира в предписание – все едно не е огромна пакост. Това няма кака да стане в църквата – тя постоянно ще изобличава лъжата'', съобщи отецът.

По думите му църквата се бори за класическото семейство – с любовта на майката и бащата, а не "размити " понятия като "родител едно и родител две ".

,,Не джендър идеологии! Нищо от това, което пречи на детето да има същинска любяща майка и същински грижлив татко. В тази среда детето ще изкове в сърцето си правилата на правдата и добротата'', показа духовникът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР