Светли, просторни помещения, аранжирани с топли дървени панели, практични, но

...
Светли, просторни помещения, аранжирани с топли дървени панели, практични, но
Коментари Харесай

HQ96: Коуъркинг пространство за вдъхновение

Светли, просторни пространства, аранжирани с топли дървени панели, практични, само че елегантни мебели, оградени с ненатрапчива зеленина. А отсреща - панорама към Витоша. И всичко това в рамката на присъщите V-образни детайли, които освен извън, само че и навътре в постройката припомнят на посетителя, че се намира в " Елипс център " - бизнес постройка - притежател на редица влиятелни архитектурни награди.

Това е коуъркинг пространството. То съчетава удобствата на модерната бизнес постройка и отзивчивото място - на бул. " Цариградско шосе ", на минута пешеходно разстояние от метростанция " Интер експо център ". Така HQ96 e комфортно решение за идващите от центъра на града - с кола, с градския превоз, с велосипед.
В помощ на растежа на бизнеса
" Предоставяме на клиентите си цялостен пакет услуги, които да дават отговор на потребностите им и в същото време им разрешават да не мислят за нищо, обвързвано с офиса ", споделя Марина Пандуров от HQ96. " Tака имаме вяра, че оказваме помощ на бизнесите в нашето пространство да се концентрират върху главните си действия и да порастват ", продължава тя.

" Друго огромно преимущество за клиентите ни е цялостната еластичност, която пространството им предлага. HQ96 е доста необятен офис и всеки наш клиент - компания или физическо лице, може да употребява толкоз бюра, колкото му трябват сега ", прибавя мениджърът.
Реклама Да смениш фокуса, с цел да върнеш продуктивността
" Мястото е извънредно отзивчиво. Лесно се стига от всяка точка на София, което е доста значимо за нас. Другото, което ни впечатли, е пространството, с което разполагаме. Имаме задоволително светлина, прелестна панорама, усамотение и тишина, когато се изисква концентриране върху значими срещи или задания ", разясняват от Expert Allies - компанията, която сега е най-големият наемател в HQ96.

От компанията акцентират като изключително значима опцията офис чиновниците да се раздвижат в необятното пространство на HQ96, да сменят ситуацията, да презаредят. " Офисът ни е оборудван с най-важните неща: зали за срещи, офис техника, кухня с всичко належащо и не на последно място - разнообразни местоположения за отдих. Както знаем, работата на бюро не е обвързвана с изключително придвижване, само че тук имаме опция да се преместим, да сменим фокуса за малко и това да възвърне продуктивността ", разясняват от Expert Allies.
Всеки е добре пристигнал тук
Пространството е уместно за работа на изменящи числеността си екипи. В HQ96 има многочислени благоприятни условия - от така наречен hot desk, в който човек сяда където реши, до затворени пространства за екипи до 7 души. Така, в случай че една компания се разрасне, елементарно и бързо може да усили броя заети места в HQ96.

В случая с Expert Allies, която дълготрайно ползва remote политика и освобождава хората си от наложителното наличие в офиса, посланието е, че всеки е добре пристигнал тук. В огромна част от случаите офисът се употребява за изявленията, бизнес срещи и посрещане на нови чиновници.
Реклама
Възможностите са многочислени както за по-големи компании, по този начин и за единични клиенти. HQ96 предлага така наречен виртуален офис, допускащ работа от разстояние без разноските, съпътстващи поддръжката на физическо офис пространство. Едновременно с това при потребност незабавно може да се провежда бизнес среща в някоя от конферентните зали.
Всичко е включено в цената
Компанията работи за удобството както на хората, които не са привързани към несъмнено място и се радват на измененията, по този начин и към тези, които избират да разполагат със " лично " работно пространство, което да не разделят с различен. Услугата " частен офис " е за хората, които се нуждаят от повече сигурност в динамичната коуъркинг среда.

В крайната цена на услугата са включени поддръжката на офиса, всички режийни разноски - в това число и кафето за чиновниците. Допълнително улеснение са съществуването на фитнес център, близостта на търговски център и хипермаркет, както и изложбените зали на " Интер експо център ". Според Марина Пандуров също така 360-градусовата панорамна панорама от целия град до Витоша в цялата й хубост е извор на добавена стойност и ентусиазъм.

на бул. " Цариградско шосе " е притежател на влиятелната архитектурна премия BIGSEE за 2020 година в категорията " Обществена и комерсиална архитектура ", а през същата година е оповестена и за " Сграда на годината " в обичайния конкурс на " ГРАДЪТ медиа груп ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР