Светлана Василева преди пластичните си корекции е била една девойка,

...
Светлана Василева преди пластичните си корекции е била една девойка,
Коментари Харесай

Умряхме! Познавате Ли Това Невзрачно Девойче! Дръжте Се, Това Е Най-Горещата Звезда На България! Снимки!

Светлана Василева преди пластичните си корекции е била една госпожица, която с нищо не може да впечатли. Тя е нормално момиче, което е много закръглено и с не до там подредени зъби.

Към днешна дата лъскавата Мис Гущерова, както я назовават някои е претърпяла няколко пластични интервенции. Определено визията й от преди се е трансформирала в позитивна посока.

Преди да се трансформира в ослепителна русокоска Василева е тежала най-малко с 10 кг от горе. Едва ли някой би я познал на фотосите от нейната младост. Благодарение на майсторите на скалпела днешната плеймейтка, която съумя да омагьоса даже милионерът Християн Гущеров е изменена до неразбираемост.



Светлана си е поставила импланти на скулите, огромна доза силикон в устните и си е правила ринопластика на носа. Който бил много крив преди да пристъпи към корекциите. Да не забравим да споменем, че се е разделила и с непотребните килограми. Сменила е и цвета на косата си с рус. Кореннно трансформира и стила си на обличане, предават от електронното издание hotnews.bg.



Тези промени оказват помощ на никому незнайната девойка да се подреди с купата Мис Плеймет 2009 година Чрез тях си обезпечава порядъчна популярност и кариерата й на модел скоростно потегля нагоре. Докато се стигне до днешния ден когато топли леглото на наследника на богаташката фамилия Гущерови. Като е подготвена на брак с него както и да му роди деца.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР