Светлана определено бе сред най-ярките участници в "казармата" на Hell's

...
Светлана определено бе сред най-ярките участници в "казармата" на Hell's
Коментари Харесай

Светлана за предизвикателството Hell`s Kitchen и как то сбъдва мечти

Светлана несъмнено бе измежду най-ярките участници в "казармата " на Hell's Kitchen. Перфектни омлети, летящи тигани, похвали от началник Ангелов, цялостно катурване на живота - тя претърпя всичко това и доста повече след присъединяване си в кулинарното шоу. Днес Светлана ни разкрива какво тъкмо е научила от брилятния началник Ангелов, по какъв начин се е трансформирал животът ѝ след присъединяване в предаването и за какво хората би трябвало да се запишат за присъединяване и да изживеят приключението, наречено Hell's Kitchen.

Защо се записа за присъединяване в Hell’s Kitchen?

Записах се за присъединяване в Hell’s Kitchen, с цел да потвърдя на цяла България, че и дамите могат да готвят не по-зле от мъжете. Даже по-добре.

На какво те научи началник Ангелов?

От началник Ангелов научих доста неща: дисциплинираност, хладнокръвие, убеденост и по какъв начин се вършат съвършените омлети. Перфектният омлет се прави като хванеш две летящи яйца, добавиш малко сметана, малко масло и на муден огън на тиган.

 Hells Kitchen Hells Kitchen

Повлия ли на характера ти престоят в кухнята на Hell’s Kitchen?

След казармата на Hell’s Kitchen мисля, че това беше сносно за характера ми – станах малко по-обрана, разбрах кои са значимите дребни неща и какъв брой е значимо фамилията за теб, и какъв брой доста може да ти липсва. И другото, което разбрах е, че съм извънредно мощна и даже летящите тигани не могат да ме съборят.

Имаше ли изненади?

Изненади имаше всеки ден. В момента, в който прекрачиш врата на кухнята и изненадите стартират.

 Hells Kitchen Hells Kitchen

Най-емоционалният миг за теб?

Много е мъчно да се дефинира най-емоционалният миг в Hell’s Kitchen, тъй като той не е един и два – те са доста. Може би като най-емоционален за беше моментът, когато останах на финала с Дани и Филип и те ме изнесоха извън на ръце. А може би и когато се смеехме нон-стоп с Гичка в кухнята. Не знам. Със сигурност няма да не помни нито един миг в тази кухня. Дали ще са яйцата, дали ще са летящите тигани или похвалите на началник Ангелов, което и от тях да е – в никакъв случай няма да го разберете, до момента в който не го изживеете. Казвам ви – запишете се!

 Hells Kitchen Hells Kitchen

Как се промени животът ти след присъединяване в Hell’s Kitchen?

След предаването животът ми не се промени. Той напряко се прекатурна. Сбъднах съвсем всичките си фантазии. Имам страхотна работа, за която съвсем постоянно съм мечтала, екип, с който постоянно съм желала да работя и фантазиите, които имам, мисля, че скоро ще се осъществен по-най-лесният метод.

Вижте цялото изявление във видеото горе!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР