Светлана и Християн Гущерови бяха изловени от наш репортер да

...
Светлана и Християн Гущерови бяха изловени от наш репортер да
Коментари Харесай

Гущерови на пазар с охрана

Светлана и Християн Гущерови бяха изловени от наш кореспондент да пазарят в огромен столичен търговски център по късна доба. Семейството обикаляше магазините, следвано от снажен млад мъж, който охраняваше звездната двойка. Мускулягата неразделно вървеше след двамата и наблюдаваше зорко някой да не обезпокои шефовете му, написа " Уикенд ".



След като изпълниха няколко торби от разнообразни бутици, Светлана и обичаният й се запътиха към подземния паркинг на мола, където беше паркиран автомобилът им. След тях компактно вървеше гардът им, който носеше торбите с покупки. Двамата се качиха в непретенциозен джип „ Мицубиши ” и седнаха откъм гърба, видя „ Уикенд ”. Мускулягата, който вардеше двойката, пое и ролята на водач. Интересно за какво Гущерови се придвижват с такава скромна кола, като до неотдавна се возеха в най-скъпите лимузини, а в този момент се придвижват в автомобил за 20 бона, колкото костват две от дамските чанти на Светлана. Очевидно слуховете, че милионерите имат известни финансови компликации, може да се окажат достоверни.

Гущерова беше облена в синя маркова рокличка и чехли за плаж. Имаше тип на почиваща нашенка в Гърция, макар скъпите си одежди. Бившата плеймейтка ще се счупи от уязвимост и има тип на недохранена. Наскоро тя призна, че поддържа тази форма с жестоки диети. „ Гладувам по 20 часа и през останалото време виждам да хапвам единствено месо и риба ”, похвали се някогашната гола моделка и втрещи всички с изявлението си.



За разлика от нея, Християн е по-едър и от мъжа, който играе ролята на охранител на фамилията. Наследникът на някогашния червен народен представител Добромир Гущеров се бе издокарал с необятни дънки, риза с пай ръкав и кожена чанта през кръста, цялостна с пачки. Многодетното семейство несъмнено не беше съчетало облеклата си, тъй като русокоската имаше тип на плажуваща туристка, а мъжът й - на разтеглен пенсионер.

Припомняме, че през юли двойката отпразнува 5 години от сватбата си. Двамата имат четири деца, които се родиха през една година. Първото им отроче е момиче – 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и е с сходно име на това на кака си - Добромир. И двете деца са кръстени на Гущеров-старши и на първата му жена - Анелия. Третото дете пък се споделя Кристиан-Валентин – КиВи, а последното се споделя Валентина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР