Светлана Гущерова се засегна от някои коментари в социалната мрежа,

...
Светлана Гущерова се засегна от някои коментари в социалната мрежа,
Коментари Харесай

Светлана Гущерова: Не съм анорексичка

Светлана Гущерова се засегна от някои мнения в обществената мрежа, че е прекално слаба. „ Харесвам те, определно си красива жена, само че не одобрявам анорексичния тип, който се опитваш да постигнеш!”, укоряват я почитатели.

Милионерската брачна половинка обаче се оправдава, че нейните критерии за хубост очевидно са разнообразни, тъй като доста се харесва и не желае да качва килограми. „ Анорексичка не съм. Да, слаба съм и по този начин се усещам добре в кожата си. Ще не преставам да подкрепям тази форма”, съобщи русокоската.

View this post on Instagram
A post shared by Svetlana (@svetlanagushterova) on Apr 21, 2020 at 8:43am PDT

Заради специалността си на модел, младата майка съвсем цялостен живот е на диети и режими, само че от време на време и те не са задоволителни за постигането на съвършена фигура. Гущерова не крие, че даже и тя се опасява от бича за всяка жена - целулита. Светлана е от късметлийките, които нямат "портокаловата кожа ", само че все пак поставя грижи за секторите, на които най-често тя се появява, посредством ръчни антицелулитни разтривки. "За мен ръчните антицелулитни разтривки са доста ефикасни. Препоръчвам ги горещо ", разяснява още в Инстаграм Гущерова. Тя очевидно не е почитател на модерните машини за унищожаване на целулит и стягане на кожата, тъй като се подлага и на други ръчни разтривки за извайване на фигурата си.

View this post on Instagram
A post shared by Svetlana (@svetlanagushterova) on Apr 4, 2020 at 10:10am PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР