Светлана Гущерова се хвали, че е станала 40 кила. Милионерската

...
Светлана Гущерова се хвали, че е станала 40 кила. Милионерската
Коментари Харесай

Светлана Гущерова стана кожа, кости и силикон, лекувала язва

Светлана Гущерова се хвали, че е станала 40 кила. Милионерската брачна половинка е толкоз слаба, че от нея са останали кожа, кости и силикон. Тя не крие, че съблюдава прецизен режим, с цел да поддържа такова ниско тегло, само че очевидно е не запомнила за здравните си проблеми от близкото минало. Преди няколко години, до момента в който участваше в шоуто „ ВИП Брадър ”, тя призна, че страда от язва на стомаха, която й предизвиква съществени неразположения.

„ Имам язва, която ми докарва ужасни болки. Не ме боли непрекъснато, само че стартира ли, става извънредно неприятно. Лекувах се няколко месеца, само че след това стопирах да съм толкоз прецизна. Сега ме е боязън да отида на доктор ”, споделяла е русокоската. Тя не крие, че има огромна виновност за положението си, защото от тийнейджърка се подлага на безчовечен гладувания за да отслабне. Покрай присъединяване си във „ ВИП Брадър ” плеймейтката беше поналяла снага – цели 53 кила, което съгласно нея е прекалено много, само че в този момент още веднъж е слаба като вейка.

Настоящата милионерска брачна половинка и някогашен сексуален модел от много време има фикс идея да е кльощава, само че в последно време като че ли е минала границата на здравословния външен тип. „ Не ме упреквайте! Аз се одобрявам по този метод! ”, оправдава се русокоската. Тя признава, че съвсем не яде, с цел да поддържа такова ниско тегло. Гладуването обаче се отразявало зле и на язвта й.

В диалог с почитателите си в инстаграм Светлана призна, че тежи едвам 43 кг, само че огромната й цел е да стане 40. Това е прекомерно малко за жена на нейните години и с нейния растеж, а съгласно някои напряко граничи с анорексия.  За госпожа Гущерова се знае, че е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Тя е вманиачена на тематика вънешн тип, даже и с цената на здравето си. Блондинката има няколко пластични интервенции на носа, настрана през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри. След първото раждане русокоската изду и бюста си със силиконови импланти, писа Уикенд.  

Извън разкрасителни процедури младата майка се занимава главно с децата си – Анелия-Добромира и Добромир, и двете кръстени на свекъра Добромир Гущеров. Именно той е индивидът с парите и главно от него зависи финансовото благоденствие на цялата фамилия, по тази причина снахата настойчиво се старае да му се хареса.
 Силиконката признава, че желае да забременее за трети път и по този начин напълно да затвърди позициите си в милионерското семейство. „ Винаги съм желала три деца, мъжът ми също ме поддържа! ”, споделя някогашният сексуален модел.

Гущеров-младши има един неуспеш брак зад тила си с чалга дивата Мари я - тя по този начин и не съумя да го подари с наследници. За негово благополучие, втората му брачна половинка Светлана в границите на две години му роди две деца.

Младата майка е безапелационна, че в никакъв случай няма да покаже хлапетата в общественото пространство. За разлика от други известни персони, тя прецизно ги пази от любопитните погледи. „ Отговарям на тези от вас, които ме питат по кое време ще покажа щерка си – в никакъв случай! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския й бал! ”, съобщи преди време Светлана и по всяка възможност ще направи същото и със сина си.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР