Светлана Гущерова определено не е това, което доста от нас

...
Светлана Гущерова определено не е това, което доста от нас
Коментари Харесай

Ботоксът ѝ е страст: Гущерова се поддържа млада със скъпи процедури

Светлана Гущерова несъмнено не е това, което много от нас помнят от преди години, когато започва кариерата си. Е, кариера е много мощна дума в този случай, само че ѝ признаваме едно - извървя дълъг и бодлив път, с цел да стигне до равнището, на което е сега. Само милионершата си знае по какъв начин е станало това, а и никой не го визира доста.

Важната госпожа реши да покаже в Instagram по какъв начин се поддържа свежа за брачна половинка си Гущеров. Богатата стопанка си бие постоянно ботокс при известна столична дерматоложка, която се грижи за лицата на доста известни българи, измежду които Азис и Галин. 

Виж още: Какво се случва с Капитонова? Риалити звездата напусна „ Къщата на инфлуенсърите “ през сълзи  

Дерматолози и козметици поучават да се стартира от по-рано с ботокс или други разкрасителни процедури, с цел да се защищити кожата от стареене. Е, мисис Гущерова несъмнено следва този съвет и няма да си кривим душата, в случай че споделим, че наподобява сносно.

Виж още: Калина Кузманова чукна 28 в Дубай: Ето по какъв начин инфлуенсърката посрещна рождения си ден 

Иначе Светлето си живее живота, развива си марката с първокласните пижами, снима разнообразни реклами за марки, само че в останалото време е стопанка и майка. Е, не си я представяме да готви, само че това е друга тематика. Може да бъркаме... Луксозните воаяжи пък са наложителна част от битието на тузарското семейство. За последно Христиан и Светлана бяха на сантиментално странствуване във Венеция.

Виж още: Десита милее за Денис Теофиков: Певицата разчувства почитателите с прочувствен кадър

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР