Светлана Гущерова изяде голямо парче торта с пухкави блатове и

...
Светлана Гущерова изяде голямо парче торта с пухкави блатове и
Коментари Харесай

Гущерова направи немислимото заради новата си колекция

Светлана Гущерова изяде огромно парче торта с пухкави блатове и солидно количество крем, с цел да означи излизането на новата си фешън сбирка. Майката на три деца напълно неотдавна разгласи, че дължи елегантната си фигура на невиждано непоколебим фастинг. Заради стилната си марка обаче Гущерова си разреши същинско угощение освен за усета, само че и за душата, като се наслаждения на красива торта, увенчана с нейната фигура.

Реклама
" Новата ни сбирка към този момент е тук! Хубавите мотиви би трябвало да се отпразнуват с хубава торта! Тази торта напълно тъкмо разказва новата ни лимитирана сбирка: НЕЖНА И НЕУСТОИМА ", изясни бизнесдамата.

Тя прояви непредвидена пристрастеност към японската просвета и грацията на гейшите. Милионерската брачна половинка се трансформира в модерно копие на артистичните японки в атрактивни кимона, монументални прически и кукленски лица, част от античните обичаи на азиатската страна. От последните фотоси в социалката стана ясно, че новата сбирка на нейния бранд с халати и кимона е отдадена навръх идеалната жена в очите на японците.
Реклама
" Винаги съм се впечатлявала от хубостта на гейшите. Това са дами, подготвени в изкуствата на музиката, на танца, само че и да бъдат съвършените домакини в компанията на своите мъже. И различен път съм казвала, че една жена и стопанка би трябвало да е съвършена най-много в очите на брачна половинка си. Така се въодушевих за новата лимитирана сбирка ", показа Гущерова.

За пръв път тя работи в колаборация с художничката Лина Викторова, която е създател на изящните принтове с ябълкови цветове. Ефирните секси пижами и комплекти на Гущерова са същински шлагер измежду ВИП-а у нас. Наскоро годеницата на Рачков, Анита Димитрова, сподели по какъв начин самоуверено се разхожда из София с тоалет на Светлана и фотото се трансформира в едно от най-коментираните в нейния инстаграм профил.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР