Светлана Гущерова изпадна в ужас, видя kliuki.ws. Само преди няколко

...
Светлана Гущерова изпадна в ужас, видя kliuki.ws. Само преди няколко
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се страхува за живота си

Светлана Гущерова изпадна в смут, видя kliuki.ws. Само преди няколко минути майката на три деца заяви на всички в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм, че се тормози за живота си и този на децата и брачна половинка й Християн Гущеров.

За да е по-сигурна, че управляващите ще одобряват случая й  съществено, Гущерова решила да показа терзанията си обществено (в обществените мрежи), надявайки се да го видят повече хора.

„ Вчера бях застрашена да бъда залята с киселина! ”, написа Светлана в акаунта си, казвайки, че се обърнала за подпомагане и към полицията и се надява на бърза и съответна реакция на казуса й.

По думите на Гущерова обаче проличава, че тя няма доверие на управляващите и не има вяра, че някой ще направи нещо по случая. „ Искрено се надявам органите на реда да одобряват драговолно случая и индивидът, който стои зад всичко това, да получи заслуженото ”, споделя с вяра Гущерова, страхувайки се за нейния й живот и този на фамилията й.

„ Страхувам се освен за своя живот, само че и за децата си, брачна половинка ми и цялото ни семейство ”, написа още майката на четири деца.

 с

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР