Светлана Гущерова е по оригиналните изненади и не за пръв

...
Светлана Гущерова е по оригиналните изненади и не за пръв
Коментари Харесай

Светлана Гущерова подари гущер на мъжа си СНИМКИ)

Светлана Гущерова е по истинските изненади и не за пръв път потвърждава това. Красавицата поръча торта с 3D-гущер за рождения ден на брачна половинка си Християн Гущеров. На 12 юли фамилията имаше двоен празник. Освен, че главата на фамилията стана на 32 години, се навършиха и две години от сватбата им през 2018 година Зеленият гущер, пълзящ върху тортата, наподобява като същински, само че е от захарно тесто. Изглежда, че тази година двойният празник е минал в домашна конюнктура.



По традиция Гущерова постоянно провежда купони за фамилните тържества, само че очевидно този път със брачна половинка й са решили да полеят непретенциозно мотивите, поради коронавирусната конюнктура в страната. Изненадите за рожденика в действителност са почнали още в среднощ на 11 против 12 юли. Светлана изненадала брачна половинка си с мъфини с надпис "Обичам те ".



"Измина още една година от безграничната и нестихваща обич. Любов, която ме промени, която ме прави мощна, която ме подари с най-прекрасните и същински моменти. На 12 юли 1988 година ориста е поръсила сърцето ми с магически прашец и е предрекла,че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми. Не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и положително сърце. Ще бъда до теб и ще вървим дружно по пътя без да се стопираме пред нищо.



Обичам те и ти благодаря за всичко ", изясни се в обич на половинката си Гущерова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР