, Светла и Мартин ще влязат в оспорван кулинарен дуел,

...
, Светла и Мартин ще влязат в оспорван кулинарен дуел,
Коментари Харесай

Светла и Мартин дават всичко от себе си, за да докажат, че заслужават мястото си в Hell’s Kitchen

, Светла и Мартин ще влязат в оспорван кулинарен двубой, на който ще дадат всичко от себе си, с цел да потвърдят на началник Ангелов , че заслужават мястото си в надпреварата. Вечерната резервация ще бъде извънредно напрегната, а измежду специфичните посетители в ресторанта ще са Васил Найденов, Катето Евро, Александра Раева и Тервел Пулев.

Кулинарният двубой сред Светла и Мартин ще тества познанията им в българската национална кухня.
 кулинарен двубой NOVA
В първия кръг на дуела двамата ще би трябвало да показват сръчност и познания за български артикули , а изходът му се дефинира кой какво българско обичайно ядене ще подготвя.
 Мартин NOVA
Победителят от дуела ще се употребява със специфична привилегия по време на решаващата вечерна резервация за седмицата, а кой ще бъде той, ще разберем доста скоро.
 Светла NOVA
Вечерята ще тества организационните и лидерските качества на двамата номинирани, тъй като те ще се трансфорат в капитани на тимовете си. Шеф Ангелов ще следи изкъсо всяка стъпка на експертите в кухнята и най-много метода, по който подготвят и издават поръчките за специфичните си посетители. Васил Найденов, мениджърът му Ивайло Манолов и другари ще седят на ВИП сепарето, обслужвано от аления тим, а Катето Евро, Алекс Раева и брачната половинка на Орлин Горанов – Валя , ще чакат вкусни ястия от сините. Тервел Пулев и фамилията му също ще са специфични посетители на синия тим, а напрегнати и комични обстановки няма да липсват при нито една от ВИП масите на двата тима.
 посетители NOVA
Кой тим ще се показа по-добре по време на решаващата вечеря, кой ще бъде третият номиниран и кой ще напусне надпреварата за 100 000 лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 посетители NOVA
Актуални вести ще откриете на България, както и на.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР