Светкавица озари преди два дена небето над източните Родопи. ДПС

...
Светкавица озари преди два дена небето над източните Родопи. ДПС
Коментари Харесай

Трус в ДПС! Сменят Карадайъ на лидерския пост

Светкавица озари преди два дни небето над източните Родопи. Движение за права и свободи Кърджали и представители на най огромната изселническа федерация в Турция са обсъждали на загадка среща тиха промяна на ръководителя Карадайъ. След визитата на Движение за права и свободи водача в Турция са тръгнали секрети емисари от упоменатата федерация по общините в Кърджали и района, с концепцията да опипат пулса на Движение за права и свободи бастиона, съобщи Frognews.bg

Човекът, който ще заеме мястото на Карадайъ съгласно чудесно осведомен с тези събития. се споделя Неджми Али - актуалният кмет на Джебел. Същият е с съвършена кариера в Движение за права и свободи. От младежките си години е специфичен кадър на Доган. Започва кариерата си в Агенцията за задграничните вложения, след това на два пъти е заместител министър на защитата, народен представител два мандата и евродепутат в Брюксел. С една дума - идеално квалифициран за водач. Владее британски и турски съвършено. Той е скритият коз на Доган.

Много евентуално е подобен един водач, който е с чисто и неопетнено минало, изкачил за 25 години всички стъпала без нито един скандал или различен случай, да способства доста за подема и свежата кръв в другояче компроментираното управление на Движение за права и свободи. И очевидно Кърджали и изселниците в Турция, както тези от западна Европа, нямат самообладание да чакат до конференцията и желаят това да се случи наесен. Е, тогава както се споделя - хайърлия да е!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР