Светкавичен отговор на нападките на президента Румен Радев даде премиерът

...
Светкавичен отговор на нападките на президента Румен Радев даде премиерът
Коментари Харесай

Поредна критика на Радев към властта, Бойко Борисов не му остана длъжен!

 Светкавичен отговор на нападките на президента Румен Радев даде министър председателят Бойко Борисов.

" Тази ненавист е неприсъща за държавен глава, сподели Бойко Борисов във връзка с телевизионно присъединяване на президента Румен Радев, в което той още веднъж бе сериозен към премиера и ръководещите. " Злобата му към този момент прелива ", сподели и добави, че някой ден хората ще схванат какъв брой лицемерен президент е. 

" Президент е този, който е обединител на нацията, опозиционен водач, който за 40 минути не е споделил една добра дума за страната, омразата му дотам прелива, че не е нужно да разясня един опозиционен водач ", уточни Борисов.

" Да сте чули президента да се изрича за Тройната коалиция? Нещо за това, че президентът Тръмп изпрати енергийни специалисти у нас да ни съветват? ", попита министър председателят, който добави, че целия свят ни хвали, че сме купили Ф-16, а Радев продължава да приказва за " Грипен ".

" Днес поканих и Борис Велчев, с Филип Димитров приказвах за самостоятелния прокурор и вършим всичко обикновено и по европейски, с цел да върви добре България. А в него за какво е тази завист? Какво го мъчи и продължава да го мъчи за Грипените? Аз знам, само че не съм подобен, нямам завист “, чуди се министър председателят на страната. Президентът заприказва за смяна в Конституцията и разгласи ще прави ли партия., написа още " Блиц ".

" Левски не си е разрешавал да приказва от името на народа “, акцентира Борисов. " Кой ти даде това право? " " Гледах го една минута, след което отидох да играя футбол “, призна министър председателят.  " Властта не е за всеки - очевидно дворците и скъпите облекла трансформират, хората ", добави министър председателят, който участва на тържествено отбелязване на 30 -годишнината от Съюз на демократичните сили. Борисов съобщи, че Съюз на демократичните сили направи гражданска война и е пратил страната ни на верния път, а ГЕРБ освен го бетонира, само че го надгради.

" Когато бяхме дребни и не си мислихме, че ще се занимаваме с политика - Съюз на демократичните сили беше нашата партия ", който изрази удовлетворение си от избора на някогашния министър председател, парламентарен арбитър и към този момент зам. -председател на Венецианската комисия - Филип Димитров ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР