Свети Валентин определено е денят за показване на любов, а

...
Свети Валентин определено е денят за показване на любов, а
Коментари Харесай

Секс грешката, която може да ви коства комфорта

Свети Валентин несъмнено е денят за проявление на обич, а какъв по-добър метод да го извършите от това да бъдете интимни с колегата си?

И в случай че в действителност желаете да увеличите пристрастеността, може би употребявате лубрикант като част от вашите проекти. Експертите обаче предизвестиха хората да ревизират периода на валидност на опаковката, преди да я употребяват, тъй като в случай че не го извършите, това може да ви причини множество проблеми.

Те споделиха, че има доста преимущества от потреблението на лубрикант в спалнята - само че в случай че е с изминал период на валидност може да докара до кожни инфекции, алергична реакция и други

Експертите споделят: „ Въпреки че има доста изгоди от въвеждането на лубриканти във вашите интимни моменти, също толкоз значимо е да сте наясно с евентуалните опасности, свързани с потреблението на артикули с изминал период на валидност. "

„ Използването на лубрикант с изминал период на валидност може да докара до разнообразни алергични реакции и инфекции. Химикалите в персоналните лубриканти могат да се разградят с течение на времето, евентуално причинявайки дразнители, които водят до реакции. Лубрикантът с изминал период на валидност може също да наруши оптималното pH на тялото, увеличавайки риска от гъбични инфекции и бактериална вагиноза. "

А алергичните реакции към лубриканта могат да бъдат съществени, причинявайки " сърбеж, обрив, отичане, парене " и даже " проблеми с дишането и анафилаксия " . Експертите също по този начин предизвестиха, че " потреблението на лубрикант с изминал период на валидност може да увеличи риска от генитална зараза и раздразнение, евентуално водещо до противен сърбеж или парене. Ето за какво е значимо да избягвате потреблението на лубрикант с изминал период на валидност, с цел да предотвратите тези евентуални опасности. "

При вярно предпазване специалистите споделят, че множеството лубриканти ще устоят до три години. Те споделят: „ Лубрикантите на водна основа нормално имат по-кратък живот от тези на маслена или силиконова основа заради по-високото им наличие на вода, което може да докара до по-бързото им повреждане “ , тъй че може да вземете това поради, когато избирате идващия си.

Ето шест признака, че вашият лубрикант може да е неспособен за потребление :
Ако вашият лубрикант е трансформирал миризмата или текстурата си, евентуално не си коства да го употребявате.Ако усетът се е трансформирал, това може да е сигнал, че не е уместно за приложимост.Ако се усеща по-лепкав, време е да го изхвърлите.Ако ненадейно се сблъскате с кожни инфекции, виновността може да е в лубриканта с изминал период на валидност.Ако в лубриканта има плесен или мухъл,  несъмнено към този момент не е безвредно за приложимост.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР