Свети Валентин може да е чак след месец, но никога ...

Свети Валентин може да е чак след месец, но никога

Бела Хадид се завърна към Victoria`s Secret с нова кампания

Свети Валентин може да е чак след месец, само че в никакъв случай не пречи да стартираме с планирането му овреме.
На 11 януари от Victoria's Secret пуснаха своята годишна сбирка за празника на влюбените , в която бяха включени няколко известни модели, измежду които беше и Бела Хадид , която напълно неотдавна публично се завърна към марката. Към нея се причисляват Палома Елсесер, Юми Ну, Адут Акеч и други.
Хадид се причисли още веднъж към Victoria's Secret през декември, трансформирайки се в едно от лицата на новата самодейност VS Collective дружно с Приянка Чопра, Хейли Болдуин, Наоми Осака, Адут Акет, Палома Елсесер и Меган Рапино . „ Това, което ме накара да се върна, беше доказателството, че зад кулисите Victoria's Secret в действителност се беше трансформирала “ , споделя моделката по това време пред Marie Claire.

Тя добави, че мъчно е взела решението след дълго обсъждане. Хадид изяснява, че към този момент шест от седемте членове на борда на марката са дами , като са формирани и нови протоколи по отношение на фотосесиите.
Говорейки за фотосесии, да обърнем внимание на тази за Свети Валентин. Бела показа няколко фрагмента от зад кулисите, засилвайки интереса на своите почитатели. 25-годишната моделка демонстрира невероятната си фигура, носейки алено долни дрехи и чорапогащи, излегнала се на червен диван в градина.
Блестящият външен тип на Бела включва копринен червен сутиен с дебели бели презрамки, върху които е изписано името на марката с черни печатни букви . Тя го съчета с прашка в същия цвят с висока талия, която още веднъж беше с дебели ластици, качени на бедрата на моделката. Сестрата на Джиджи Хадид носеше ослепителен бял колан към плоския си стомах с тиранти, захванати за транспарантните си червени чорапи , върху които беше избродирано логото на Victoria's Secret. Тя приключи оскъдния си отбор с отворени бели токчета , които се закопчаваха към глезените ѝ.

Косата на Бела беше разграничена на две, а моделката позираше върху червен кадифен диван, който беше подложен пред дърво. Малко по-късно той беше изместен на ново място и затрупан с бръшлян, до момента в който Хадид добави солидна алена панделка на главата си.
Въпреки че показва по-разкриваща визия на дивана, звездата на стилния подиум носеше и закачлива карирана пола в алено, черно и бяло. Изглежда, че Бела си прекарва ужасно на фотосите, като на един от оповестените фрагменти се вижда по какъв начин тя се усмихва до уши, прегръщайки фотографката Зоуи Гросман.

В понеделник Хадид проговори пред E!News по отношение на решението си още веднъж да се причисли към известната марка долни дрехи след свадите със полово принуждение . Шефът на маркетинговия отдел Едуард Разек беше обект на рецензии през 2018 година, откакто сподели пред Vogue, че в стилните дефилета на Victoria's Secret не би трябвало да бъдат включвани plus-size модели или трансджендъри. Според него, това ще отстрани фантазията, която всички консуматори имат по отношение на марката.

Бела споделя, че в срока, в който е била надалеч от Victoria's Secret, е съумяла да порасне и да избере да бъде в една среда, в която се усеща уверена и предпазена. След измененията в марката, Хадид получава тази сигурност и по тази причина се връща.
„ Не знам дали хората осъзнават тъкмо какъв брой неловко е да снимаш реклами по долни дрехи, само че е доста неловко. Но в този момент Victoria's Secret направиха всичко допустимо, с цел да ни обезпечат сигурност и улеснение, показвайки че в действителност ги е грижа за нас “ , споделя моделката пред E!News. Тя добави, че марката към този момент няма да бъде ръководена от мъж, който да дефинира по какъв начин да се усещат дамите.

Понеделник беше и денят, в който майката на Бела – Йоланда Хадид – отпразнува своя 58-и рожден ден. По този мотив моделката показа няколко фотоси в обществените мрежи, започвайки с черно-бяла, на която Йоланда е прегърнала двете си девойки – Бела и Джиджи.

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg