Свети Валентин е не само чудесен повод да напомните на

...
Свети Валентин е не само чудесен повод да напомните на
Коментари Харесай

14 февруари - 10 съвета как да отпразнувате

Свети Валентин е освен превъзходен мотив да напомните на околните си за възприятията си, само че и опция да си прекараме добре. И освен на самия празник, само че и по време на подготовката за него. За множеството девойки Свети Валентин е дълго чакан сантиментален ден, изпълнен с любезности, дарове и вървене на ресторант. За момчетата това е уморителен ден, в който непрестанно се чака нещо и не дай си Боже да не осъществят тези упования.

Мили девойки, време е да разчупите стандартите и да поемете самодейността! Все отново този празник е за двама. Уредете сами сантиментална вечеря и ще видите, че вашият фаворит ще оцени изхарчените старания.

Защо мъжете се нуждаят от 14 февруари?

Повечето мъже на драго сърце биха се отказали от Свети Валентин. Денят на виното и любовта е окичен със стотици вицове, карикатури и мемове на тематика „ по какъв начин девойките виждат 14 февруари, а по какъв начин момчетата “. Статистиката споделя, че представителите на мощния пол не схващат, за какво е нужен изобщо този ден. Освен това някои момчета намерено декларират, че Свети Валентин е вторият 8 март, единствено, че се празнува, през февруари. Разбира се, във всяка смешка има доза истина. И, по този начин по какъв начин може да се промени отношението на скъпите ни мъже към празника, в случай че в реалност те чакат нещо напълно друго от това, на което са „ разчитали ”.

От закуска до сантиментална вечеря

съвета по какъв начин да подредите идеалния 14 февруари за обичания човек. Това не значи, че празникът ще бъде единствено за него. Ако всичко върви на най-високо равнище, този ден сигурно ще донесе своите дивиденти незабавно след сантиментална вечеря. Един признателен мъж е кадърен на доста в името на избраника си.

1. Почерпете обичания човек с вкусна закуска

Може да приготвите нормалната закуска, само че в стилизиран дизайн. Сърца от салами с бъркани яйца, сладко от ягоди за завършени палачинки, чаша прясно изцеден сок - отлично начало на сантиментален ден.

2. Украсете къщата

Не е правилно, че мъжете не ценят хубостта! Те също я правят оценка, само че когато няма потребност да вземат участие директно в организацията й.

3. Пригответе си вкусна вечеря

За задачата, авансово предупредите обичания човек, че не би трябвало да харчи пари за ресторант, а вкъщи го чака изненада. Повярвайте, единствено това изказване ще направи вашия мъж по-щастлив и по-щастлив.

4. За да празнувате 14 февруари, не е належащо да пишете сюжет

Свети Валентин е съкровен празник. Нека всичко се развива. Не измъчвайте обичания човек с правила и рутина. Дайте му късмет да се отпусне.

5. Най-голямата неточност, която дамите вършат при подготовката за празника, са подаръците за Свети Валентин

Мили девойки! Забравете един път вечно за чорапите, късите панталони и бръснача. И мъжът си е мъж! Той също има своите пристрастености и занимания. Подарете на обичания си човек абонамент за обичаното си списание за лов на риба, билет за футбол или резервирайте маса за него и приятелите му в бара по време на „ най-важната игра в света “ в баскетбола, купете му тази колекционерска кола, в която той „ гледа “ " в толкоз дълго време в магазина за дарове. Той ще ви носи на ръце дълго време.

6. Без упреци през целия ден!
Каква е историята на " валентинките " и празника Свети Валентин
Денят на влюбените - 14 Февруари... Какво знаем за него? Смята се, че Свети Валентин съществува повече от 16 века, само че празниците на Лю...
Прочети повече
Забравете за всички неизпълнени обещания, не споменавайте счупената врата на шкафа и спукания кран в кухнята. Днес спомените ви са единствено за най-хубавите дни, прекарани дружно.

7. Хвалете мъжа си

Днес всички въодушевени думи, изречени на обичания, ще се натрупат в признателната му памет и ще се върнат при вас неведнъж в близко бъдеще.

8. Помислете за своя облик

Прическа, еротична рокля, лек, само че привлекателен мирис на парфюм ще дадат опция на обичания ви да се отпусне и да се наслаждения на хубостта, която е видял.
Разнообразете Свети Валентин тази година!
Всяка година всекидневно се повтарят едни и същи клишета и пазарът е залян от тях. Бъдете изобретателни, вложете малко творчество и персоналната си...
Прочети повече
9. Изненадайте го

Когато вашият мъж се прибира вечер изтощен, само че благополучен, че не му се постанова да върви на ресторант. След сантиментална вечеря му предложете масаж. Той освен ще „ довърши “ определения, който към този момент е попаднал в приказка, само че и ще се трансформира в отличен временен стадий към празничния „ десерт “.

10.14 февруари 2022 година

Тъй като тази година 14 февруари е в понеделник, планирайте уикенда, преди или след самия празник. Помолете обичания си човек да заведе децата при родителите му!

Обичайте се, ценете и уважавайте желанията на вашия фаворит. Хубав ден и буйна нощ на вас!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР