Свети Киприян се слави като магьосник, който в бъдеще се

...
Свети Киприян се слави като магьосник, който в бъдеще се
Коментари Харесай

Киприяновата молитва е способна да разваля магии. Молитвата е изключителна при семейни проблеми, конфликти и раздори

Свети Киприян се слави като вълшебник, който в бъдеще се е покаял и се е посветил на Бога. В молитвите си, свети Киприян признава магията и нейната мощ, която и употребявал, като в това време се е разкаял посредством текста на молитвата. Светията моли Господ да унищожи злите сили и да победи магията, тъй като е наясно, че тя разполага с голяма мощ и мощност. Молитвата на Киприян оказва помощ да бъде отстранено въздействието на зложелатели, защищава от уроки, защищава от незнайни заболявания, прогонва злите демони, както и скитащите духове на умряли хора.

Тази молитва оказва помощ и при фамилни проблеми, свади и раздори с близки и другари, тревожни положения като раздразнителност, трептене, даже защищава и от самоубийства.

Задължително молитвата би трябвало да се прочете от духовник, който да направлява мирянина и го накара да пости в продължение на няколко дни. Когато решим да ни четат молитвата наложително би трябвало да сме си взели душ преди този момент и да пазим духа си чист от всевъзможни неприятни намерения.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР