Светещи алеи от живи елхи, стъклени дървета и снежни кътове,

...
Светещи алеи от живи елхи, стъклени дървета и снежни кътове,
Коментари Харесай

Украсата на бургазлии: Светещи алеи от живи елхи, стъклени дървета и снежни кътове

Светещи алеи от живи елхи, стъклени дървета и снежни кътове, дървени елени, коледни звезди и плюшени декори, съчетани със неестествен сняг и доста светлини са част от изобретателните оферти - стотици бургазлии се включиха в 16-то издание на състезанието „ Да украсим Бургас ”.



Семейства от комплексите „ Меден рудник “ и „ Сарафово “ са отличниците в тазгодишното издание на самодейността " Да украсим Бургас ". Силно усещане направи и коледната декорация на ул. „ Христо Фотев “ 20 която основава празнично въодушевление и хубави страсти на всички минувачи. В топ 10 ни коледните ни украси са интерпретациите на Росица Маркова и Нели Димова от кв. “Сарафово “. Трудно ще ви е да минете по улиците „ Кооператор “ и „ Балкан “ в к-с „ Меден рудник “ без да се усмихнете на празничното въодушевление, което витае по тях, с помощта на сем. Вълчеви и сем. Динчеви.



Специално отличие за инфекциозен коледен дух печелят 48 фамилии от блок 107, вход Г в комплекс " Меден рудник, следват ги съседите от бл. 36 к-с „ Славейков “, бл.39 и бл.66 в „ Братя Миладинови “, както и ветераните от блок 70, вход В от комплекс " Славейков ", които са известни в цяла България с красивата си декорация.

На ул. „ Иван Богоров “ ви чака същински мразовит уют от неестествен сняг, стъклени дървета и коледни украшения.

Всички финалисти в конкуренцията ще получат ваучери за посещаване на спа комплекса в „ Акве Каледе “ за новата 2024-та година. Те са предоставени от Оперативна програма „ Туризъм “.

Силно присъединяване и похвали за бургаските детски заведения, които носят духа на Коледа с показани подиуми от Рождество, ръчно направени елементи и приказни сюжети от обичани приказки – „ Хензел и Гретел “, „ Лебедово езеро “, „ Снежанка “ и други

От детска ясла „ Бургаско детство “ са въодушевили украсата си с превъзходни морски претекстове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР