Светената вода за много хора е извор на изцеление и

...
Светената вода за много хора е извор на изцеление и
Коментари Харесай

Кога и как светената вода може да ни помогне

Светената вода за доста хора е извор на излекуване и филтриране. Нарича се светена, тъй като се има вяра, че Христос е могъл да подчинява водата на волята си. Тя се осветява в църквите и се назовава за здраве, благополучие и държи злите сили и заболяванията надалеч от нас и нашите близки. Ето за какво доста хора, без значение дали са вярващи или не, не пропущат опцията да занесат у дома шише с тази лечебна и пречистваща душите и домовете им течност. Но знаете ли по какъв начин и по кое време може да ни помогне светената вода?

Вярва се, че светената вода защищава бебетата и дребните деца от уроки и от заболявания. Има хора, които даже и неумишлено и без неприятна предумисъл, имат способността да урочасват, въпреки, че видимо се радват, когато видят бебето. Ето за какво, с цел да го предпазите от нечии неприятни планове, можете да измивате ръчичките и лицето му със светена вода. Нея можете да употребявате и за филтриране на креватчето и количката му, като леко ги напръскате с тази благотворна течност.
Какво не трябва да вършиме със светена вода
Може би имате вкъщи шишенце със светена вода или сте чували, че с него се напръсква дома, с цел да се пречисти от отрицателна сила. Рели...
Прочети повече
Освен дребните деца, светената вода защищава и пази здрави и нас огромните. За задачата можете да миете лицето си с нея заран и вечер, Ако сънувате кошмари, то можете преди лягане да измиете челото и ръцете си, а по-късно да напръскате леглото и възглавницата си. Така неприятните сънища няма да ви спохождат. Светената вода оказва помощ и за по-бързо излекуване, когато човек е болен. Просто би трябвало болният да мие лицето и ръцете си с нея и по този начин да изгони заболяването от тялото си. Можете и да пиете светена вода, само че единствено по една-две глътки. Така ще пречистите тялото си и от вътрешната страна,

Освен хората, светената вода има силата да защищава и нашия дом от несгоди. Местата в дома ни, където се натрупва най-вече негативна сила за ъглите. Затова, вземете си светена вода от храма и напръскайте с нея всяко кътче в стаите, банята и коридора. За да предпазите дома си можете да напръскате със светена вода входната врата, дръжките ѝ и прага пред дома ви. Така ще го предпазите от неприятни хора, а и от всички несгоди, които смятате, че някой може да ви мисли. Същото можете да извършите и с колата си и знайте, че този обред се прави постоянно преди залез слънце.

И запомнете! Дръжте шишенцето със светена вода покрай иконата, която имате в дома си. Не я използвайте за цветя и животни, в случай че те не са заболели. С нея не трябва да се мият подът и прозорците в дома и не трябва да излива в мивката.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР