Светел е с телефон да погледне дали има още някой

...
Светел е с телефон да погледне дали има още някой
Коментари Харесай

Свидетел по делото ”Семерджиев” чул две момичета: ”Върви по-бързо, защото убихме хора”

Светел е с телефон да огледа дали има още някой умрял или ранен. Тогава към този момент са минали две девойки. Едното е плачело и куцало, другото го е подкрепяло и споделило „ Върви по-бързо, тъй като убихме хора “ “, сподели авдокатът на фамилията на едно от умрелите девойки в злополуката на бул. „ Черни връх “ Пламен Димитров. 

 

Свидетелят Марио Гюзелев се е движил с мотор от ул. „ Фритьоф Нансен “ към хотел „ Хемус “, като Георги Семерджиев го засича на кръстовището. Той е правил десен завой в посока хотел „ Хемус “ и Гюзелев се е наложило да мине в лявата лента. По думите на юриста обаче не е вярно изказванието, че Гюзелев е видял две девойки в джипа, защото пред съда е споделил, че стъклата за били затъмнени и не е видял други хора. 

 

Въпреки това в колата на Семерджиев е открита дамска чанта, което допуска, че някой може да е бил с него. Други отпечатъци, с изключение на неговите - няма. 

 

„ Същият ден се е возила с него в колата Симона Радева. Доказано е със свидетелски показания. Тя декларира, че е отишла на автомивката да си вземе ключовете, които е не запомнила у дома. По делото разпитахме очевидец, който е сменял дограмата на жилището на татко ѝ, и той сподели „ ние се видяхме и аз ѝ дадох ключовете “ “, описа още юристът Пламен Димитров.

 

Охранителни камери са снимали Радева да държи стълбата, с която оказва помощ на Семерджиев да се укрие. 

 

„ Симона Радева съобщи, че е закарала стълбата пред жилището на Семерджиев, а в началото споделя, че не знае къде живее. До ден сегашен остана мистерия за какво е помолила двамата служащи на Семерджиев да ѝ смъкват номерата на колата.

 

Съдът я попита и тя сподели „ единият номер беше крив и трябваше да ги разменя “. В 12 ч. измежду нощ разменяте номерата на колата и ги сваляте “, сподели още юристът. 

 

Има и разминавания в показанията на приятеля на Симона Радева Мирослав Якимов, който по това време също е служител на реда. По думите на юриста скоро се чакат присъди по делото.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР