Светът я преоткри през 2013 г., когато започва започна връзката

...
Светът я преоткри през 2013 г., когато започва започна връзката
Коментари Харесай

5 приказни момента на възхитителната Амал Клуни, която днес празнува рожден ден

Светът я преоткри през 2013 година, когато стартира стартира връзката си с Джордж Клуни.

Амал Аламудин обаче е доста повече от дамата до обичания на милиони почитатели артист. Родена в Ливан на 3 февруари 1978 година, преди да срещне Клуни тя към този момент има построена кариера на юрист по човешки права, интернационално право и интернационално наказателно право . Освен британски език, който приказва от дребна след преместването на фамилията ѝ във Англия, Амал владее още арабски и френски език.

Светлините на прожекторите следи двойката към този момент десетилетие, а през това време ставаме очевидци какъв брой безупречна е Амал освен на аления килим, само че и по време на работа .

Припомнете си тук ►

Колкото и да е мъчно да изберем най-хубавите ѝ публични появи през годините , несъмнено има такива, които стилната история ще помни.

Един от тях е първият път, в който семейство Клуни участва на премиите „ Златен глобус “ . Годината е 2015, а за събитието Амал облече черна рокля на Christian Dior, съчетана с ръкавици в бяло.
 Господин и госпожа Клуни на премиите „ Златен глобус “  Господин и госпожа Клуни на премиите „ Златен глобус “  Господин и госпожа Клуни на премиите „ Златен глобус “  Господин и госпожа Клуни на премиите „ Златен глобус “
Вижте останалите визии в галериите тук:
 Амал Клуни в алено за МЕТ Гала през 2015 година  Амал Клуни в алено за МЕТ Гала през 2015 година  Амал Клуни в алено за МЕТ Гала през 2015 година  Амал Клуни в алено за МЕТ Гала през 2015 година  Като принцеса: Амал Клуни на фестивала в Кан през 2016 година  Като принцеса: Амал Клуни на фестивала в Кан през 2016 година  Като принцеса: Амал Клуни на фестивала в Кан през 2016 година  Като принцеса: Амал Клуни на фестивала в Кан през 2016 година  Амал и Джордж Клуни блестят по време на Лондонския кино фестивал  Амал и Джордж Клуни блестят по време на Лондонския кино фестивал  Амал и Джордж Клуни блестят по време на Лондонския кино фестивал  Амал и Джордж Клуни блестят по време на Лондонския кино фестивал  Като джаз богиня: Амал Клуни на благотворителни награди на Фондация „ Клуни за правдивост “  Като джаз богиня: Амал Клуни на благотворителни награди на Фондация „ Клуни за правдивост “  Като джаз богиня: Амал Клуни на благотворителни награди на Фондация „ Клуни за правдивост “  Като джаз богиня: Амал Клуни на благотворителни награди на Фондация „ Клуни за правдивост “
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР