Светът взима невиждани досега мерки срещу коронавируса, а по всичко

...
Светът взима невиждани досега мерки срещу коронавируса, а по всичко
Коментари Харесай

Популярните лица на световния шоу бизнес взеха сериозни мерки срещу коронавируса

Светът взима невиждани до момента ограничения против ковид, а по всичко проличава, че болестта не се преценява изключително кой е гостоприемникът ѝ - дали е безпаричен или богат, прочут или незнаен.

Том Ханкс се трансформира в първата холивудска звезда, която беше диагностицирана с заболяването. Актьорът към този момент е изписан и продължава лекуването си вкъщи. Но с цел да не стигнат до неговото състояние, известните лица на международния шоу бизнес взеха съществени ограничения. Вижте какво направиха някои от тях в канала във vbox7:

Наоми Кембъл

Няма по какъв начин да не стартираме с нея, защото се появи на летище със предпазен костюм. За модела се знае, че и по принцип има уплаха от всевъзможни бактерии, които може да " пипне " по време на полет. Но в този момент ограниченията ѝ са в действителност впечатляващи.
               

A post shared by (@naomi) on Mar 10, 2020 at 6:07pm PDT

Хайди Клум

Клум и брачният партньор ѝ също са си създали тест за ковид, защото се чувствали заболели. Двамата все още съблюдават отдалеченост, тъй като не желаят да се доразболеят. Резултатите към момента не са подготвени.
               

A post shared by (@heidiklum) on Mar 4, 2020 at 7:18pm PST

Ким Кардашиян

Инфлуенсърката качи фотография, на която се вижда, че е с маска и ръкавици. Приела нещата по-сериозно, когато сестра ѝ Клои се прибрала у дома кашляща. Във видео Ким демонстрира по какъв начин прекарва времето си с щерка си.
               

A post shared by (@kimkardashian) on Mar 16, 2020 at 1:56pm PDT

Олга Куриленко

Момичето на Бонд също е дала позитивна проба за ковид. В Instagram тя показа, че известно време се е чувствала зле и е имала признаци на болестта. " Треска и отмалялост са главните ми признаци ", написа тя.
               

A post shared by (@olgakurylenkoofficial) on Mar 12, 2020 at 7:19am PDT

Лейди Гага

Певицата и в тази обстановка е извънредно прочувствена. Тя се е самоизолирала в дома си и е отменила всичките си задължения. И изяснява - говорила е с Бог и е била уверена, че всичко ще се оправи.
               

A post shared by (@ladygaga) on Mar 15, 2020 at 4:26pm PDT

Даниел Радклиф

Звездата от филмите за Хари Потър стана воин във подправена вест, съгласно която също е дал позитивна проба за вируса. Е, той отхвърли това да е правилно. И даже се пошегува, че в случай че коронавирусът беше човек, щеше да е Долорес Ъмбридж. Заместник-министърът на магията в поредицата за Хари Потър беше същински инквизитор за учебното заведение Хогуортс.
               

A post shared by (@daniel9340) on Mar 13, 2020 at 8:40am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР