Светът се променя с всеки изминал ден и новостите в

...
Светът се променя с всеки изминал ден и новостите в
Коментари Харесай

Аудио порно и водена мастурбация

Светът се трансформира с всеки минал ден и новостите в него не стопират да ни учудват. Последният тренд, който стартира да превзема света се споделя " аудио порно ". То е превъзходен вид за хора с богато въображение, които избират да се отдадат на личните си мечти.

Аудио порното отстранява изцяло образния детайл и вместо това се концентрира върху идващото ни по мощ осезание: слуха. В аудио порното също има многообразие и жанрове, като да вземем за пример шепнене, еротични разкази или пък мръсни приказки, написа woman.bg. И единствено, с цел да не кажете, че не сме ви предизвестили: идващия път, когато заварите половинката си със слушалки вкъщи, имайте едно мислено.

В интернет пространството могат да се открият разнообразни източници на аудио порно, някои от тях са платени, други безвъзмездни. Сред платените разновидности най-популярно е приложението Dipsea, което дава обещание да свърже клиентите си с най-дълбоките им полови кътчета. Сред безплатните разновидности можем да споменем SmileMakers, Quinn и небезизвестният Tumblr.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР