Светът разбра, че с глад не може да се постигне

...
Светът разбра, че с глад не може да се постигне
Коментари Харесай

7 храни, които помагат за отслабване

Светът разбра, че с апетит не може да се реализира идеална фигура, по тази причина през днешния ден всички внезапно минаха към спорт и вярно хранене. При този метод един от основните детайли са продуктите, които ни оказват помощ да изгаряме мазнините.

„ Какво да изям, с цел да отслабна? “ - пита се съвсем всяко момиче преди да хапне следващата сладка кифличка. Оставете кифличката настрани, имаме отговор на безконечния въпрос!

Орехи

Орехите съдържат омега-3 мастни киселини, които оказват помощ да се започва процесът на изгаряне на мазнини и забавят натрупването на калории. Така че това не е единствено вкусна, само че и потребна храна — безусловно ще ядете и ще отслабвате. 

Кисело мляко

Многобройни проучвания демонстрират, че млечните артикули оказват помощ при намаляване. Важно е обаче да се разбере, че тези артикули би трябвало да бъдат натурални и нискокалорични. Доказано е, че хората, които включват в храненето си киселомлечни артикули, като да вземем за пример кисело мляко, губят тегло доста по-бързо. В същото време би трябвало да се има поради, че потреблението на калорични артикули като сиренето, което също е млечен артикул със своите достолепия, въпреки всичко би трябвало да бъде сведена до най-малко.

Скариди

Този артикул е кралят в нашия лист. Диетолозите постоянно поучават да включвате морски блага в диетата за намаляване, като изключително внимание да се отделя на скаридите. Те съдържат астаксантин - вещество, което придава на тези ракообразни техния присъщ цвят, а на нашия организъм — способността да употребява за гориво мазнини, а не въглехидрати. Между другото, астаксантинът е изключително потребен за тези, които се занимават със спорт, защото доста форсира изгарянето на мазнини при физическо натоварване.

Яйца

Яйцата са богати на витамин D. Научно потвърдено е, че дамите с дефицит на този витамин са по-склонни към напълняване. Освен това учените настояват, че дефицитът на този витамин води до появяването на нежелателен и сложен за унищожаване стомах.

Подправки

Канелата има термогенни свойства, които подтикват метаболизма. Лютият пипер съдържа съединяване, наречено капсаицин, което покачва температурата на тялото и кара сърцето да бие по-бързо. Това също води до ускорение на метаболизма. Доказано е, че пикантната храна продължава да подтиква метаболитните процеси даже три часа след хранене.

Мазна риба

Въпреки че не звучи изключително диетично, мазната риба в действителност може да помогне да свалите няколко непотребни кг. Причината е, че съдържа потребни мазнини, които засищат организма за дълго време и също по този начин понижават равнищата на лептин – хормона на глада. Така че самоуверено си похапвайте сьомга и скумрия.

Броколи

Ако към момента не сте ги обикнали, побързайте, тъй като това е необикновено потребен артикул. Забравете всички стандарти и заблуди и на драго сърце хапвайте броколи. Те носят малко калории, само че с помощта на съдържащите се в тях мудни въглехидрати, след обяд с този чудодеен зарзават възприятието на апетит дълго няма да ви тормози, написа dama.

Като включите тези артикули в ежедневната си диета, освен ще подпомогнете процеса на намаляване, само че и ще поддържате тялото си крепко и пламенно. Важно е да се насладите на разнообразието от храни, които освен са вкусни, само че и ви оказват помощ да постигнете мечтаната фигура, без да се чувствате лишени. Затова, дано здравословното хранене бъде вашият съдружник в постигането на дълготрайни резултати.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР