Светът не спира да говори за бляскавата, тържествена и много

...
Светът не спира да говори за бляскавата, тържествена и много
Коментари Харесай

Ръкавиците, които шокираха Америка

Светът не стопира да приказва за блестящата, тържествена и доста вълнуваща гала по встъпването в служба на новите президент и вицепрезидент на Съединени американски щати. И до момента в който всичките забъркани в нея публични лица демонстрираха фешън тоалети, един от обичаните политици на Съединени американски щати съумя да притегли вниманието с противоположното.
 Снимка 514957

Сенатор Бърни Сандерс, който участваше в президентската конкуренция преди четири години, се появи облечен в спортно сиво яке и много атрактивни плетени ръкавици с един пръст. Оказа се, че са му подарени от учителка във Върмонт, която рециклира остарели пуловери и ги трансформира в ръкавици.

Върмонт е родният щат на Сандерс, който той съставлява, и фактът, че и якето му е на бранд от там - Burton, съумя да му завоюва хвалебствията на медиите, включително и на Vogue.

Това не попречи да се появят хиляди занимателни мемета със 79-годишния сенатор. Сандерс обаче няма по какъв начин да се тормози от това. В телевизионно изявление за CBS той простичко сподели: " Във Върмонт не ни интересува доста модата. Гледаме да ни е топло. "

Sen. Bernie Sanders (I-VT) addresses his viral inauguration attire:

"In Vermont... we're not so concerned about good fashion. We want to keep warm. "
— The Recount (@therecount)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР