Светът наблюдаваше отвън как Кейт и Уилям се установяваха в

...
Светът наблюдаваше отвън как Кейт и Уилям се установяваха в
Коментари Харесай

Кралският иконом дава сладка представа за ранните дни на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Светът наблюдаваше извън по какъв начин Кейт и Уилям се установяваха в романса си, от ранните им дни в университета Сейнт Андрюс до късия им интервал разлъка и възможен брак. Колкото и да бяха подложени на внимание двойката в годините на образуване на връзката им, към момента имаше толкоз доста, което обществеността не можеше да види, като по-голямата част от живота им протичаше зад затворени порти.

Въпреки това, един някогашен кралски иконом беше зад тези затворени порти с тях и видя всичко от първа ръка. Икономът е работил за крал Чарлз - тогава принцът на Уелс - в продължение на седем години и е видял еволюцията на тяхната романтика и е дал някои сладки прозрения за това какво е било в действителност това време, надалеч от светлините на прожекторите.

Грант Харолд е работил в Хайгроув сред 2004 и 2011 година, години, през които е придобил неповторима визия за ранните дни на романтиката на Кейт и Уилям и какви са били членовете на кралското семейство уединено. Изненадващо, той споделя, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР