Светът на модата продължава да бъде в шок от смъртта

...
Светът на модата продължава да бъде в шок от смъртта
Коментари Харесай

Съпругът на Кейт Спейд: Предишната вечер звучеше добре и щастлива

Светът на модата продължава да бъде в потрес от гибелта на американската дизайнерка Кейт Спейд, която постави завършек на живота си и бе открита от икономката си мъртва в жилището си на " Парк Авеню " в Ню Йорк. Вероятната причина е самоубийство, считат проверяващи. 

Съпругът на Кейт - Анди Спейд, който бе и нейн бизнес сътрудник и с който тя построява стилната си империя от 90-те години насам, разяснява, че тя е страдала от меланхолия и тревога. Предишната вечер той се е чул с нея по телефона, говорила е с нея и щерка им, която е на тийнейджърска възраст - по думите му Кейт е звучала " добре и щастлива ". 

" Нямаше никакви индикации и никакво предизвестие, че тя би направила такова нещо. Беше цялостен потрес, когато разбрахме ", сподели Анди Спейд. " С щерка ми сме съкрушени от нейната загуба и даже не мога да стартира да си представям живота без нея. Дълбоко страдаме и към този момент ни липсва ", показа още Анди Спейд в изказване, оповестено от в. " Ню Йорк Таймс ". 

Случаят отприщи вълна от мнения и шерване на тревожна статистика за трайно повишаване на % на самоубийствата в Съединените щати от 90-те години насам. Той напомни, че хората, които страдат от тревога и меланхолия, в всекидневието постоянно не дават индикации за това, само че околните им би трябвало да знаят, че става дума за дълбоки и рискови положения. 

Днес стана ясно още, че Кейт и Анди Спейд са живели по настрана, " само че на няколко блока един от различен ", на 10 минути разстояние. Двамата не са обмисляли бракоразвод. Дъщеря им е живяла и при двама си родители, двойката се е виждала или чувала по телефона всеки ден. 

Анди Спейд показа за Кейт, че тя постоянно е посещавала доктор и е приемала лекарства за лекуване на депресията и тревогата си. Той опроверга клюки да е имала проблеми с алкохола или с бизнеса. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР