Светът на инструментите за коса измина дълъг път от 90-те

...
Светът на инструментите за коса измина дълъг път от 90-те
Коментари Харесай

Пробвах преси Dyson, ghd и Cloud Nine, но нищо не може да сравни този чифт под £30

Светът на инструментите за коса измина дълъг път от 90-те години на предишния век, като хората зарязаха пресите за коса и сешоарите на Conair за и. Но в случай че има една електронна джаджа за стилизиране, която в никакъв случай не ни е напускала през последните 30 години, това са нашите надеждни преси за изправяне.

Намирането на съвършената плоска ютия, която обезпечава елегантни резултати, без да предизвиква топлинни вреди, и която има функционални характерности, без да разрушава банката, може да се окаже нещо като предизвикателство.

Прахосвате ли се £400 на пръчката с обичания от салона, или изберете по-бюджетен чифт, с цел да постигнете вашите изтънчени прави кичури?

За да ви оказа помощ да разберете коя е най-хубавата за вас, тествах пет чифта преси за коса от някои от най-известните марки в бизнеса, в това число, и.

И до момента в който някои от инструментите от висок клас сигурно ме оставиха впечатлен (с необикновено лъскава коса), става известно, че не е наложително да харчите стотиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР