Светът излиза от медицинската фаза на пандемията, макар че при

...
Светът излиза от медицинската фаза на пандемията, макар че при
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян с оптимистична прогноза за пандемията и кр...

" Светът излиза от здравната фаза на пандемията, въпреки че при нас това става малко по-бавно. Краят се вижда, има стопански напредък, светът се пренарежда стопански ". Този оптимистичен коментар направи банкерът Левон Хампарцумян в утринния блок на Българска национална телевизия.

Хампарцупян не е склонен с изказванията, че пандемията е плод на интрига в света, проведена от банките за облага. Банкерът регистрира, че пандемията форсира процесите в стопанската система в Европейски Съюз, които щяха да се случат по-късно, като даде образец, че с ограничението на предвижването на хората в света, фирмите, чиито производства до момента са развивани в Китай, ги пренасочват в Европа.

Паричната маса нараства и това ще поведе повишаване на лихвите. Левон Хампарцупян не вижда съображение банките да понижат лихвите. Няма по какъв начин да гледаме в небето и да чакаме облага от парите, които се пазят в банката, без да вършим нещо, предизвести банкерът. Според него неприятните заеми понижават, само че той поучава парите да се теглят рационално предвид на опциите за тяхното връщане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР