Светът има нова любимка сред пищните модели, тя отново се

...
Светът има нова любимка сред пищните модели, тя отново се
Коментари Харесай

Ашли: Красотата не е конкретен размер СНИМКИ



Светът има нова фаворитка измежду обилните модели, тя още веднъж се споделя Ашли, само че семейството и е Алексис. 27-годишната американка с изключение на сполучлив модел е и преуспяваща бизнес дама. Ашли Алексис печели сносно от фотосесии и рекламни контракти, също така има лична марка долни дрехи и банкси костюми, предопределени за дами с форми. Мотото на марката ѝ е, че „ хубостта не е съответен размер “, а един от топ цитатите ѝ е, че " в случай че не съм седнала на лицето ти, тежестта ми не е твоя работа ".

Ашли Алексис споделя, че като дребна е била унизена поради тежестта си. Самата тя не се е чувствала добре в тялото си. „ По-късно разбрах, че това съм аз, това е моят живот. Осъзнах, че не би трябвало да съм нещастна от това, че не давам отговор на общоприетия аршин на обществото за съвършеното тяло “, споделя тя.

Днес хубавицата не се тормози да демонстрира обилните си форми. Ашли се е снимала както за Playboy, по този начин и за фешън издания като Elle. През май тази година моделът минава през интервенция за понижаване на бюста, а няколко седмици по-късно още веднъж популяризира новата си линия бански костюми без капка терзание.

Пищната хубавица е щастливо омъжена от няколко месеца.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР