Светът е все още Оскари и вероятно така ще бъде

...
Светът е все още Оскари и вероятно така ще бъде
Коментари Харесай

Асен Блатечки заформи скандал с коментара си на Оскарите

Светът е към момента Оскари и евентуално по този начин ще бъде в близката седмица, а отвън студиото на NOVA се заформи мини скандал около правото на друго мнение на един от коментаторите в студиото - артистът Асен Блатечки . Вижте в във vbox7:
               

A post shared by (@asenblatechky) on Dec 26, 2019 at 8:41am PST

Блатечки ясно съобщи, че съгласно него премията за най-хубав артист ще вземе Хоакин Финикс. " Това на всички е ясно. Според мен... аз персонално се сещам най-малко за 50 артиста - и американски, и най-малко 20 български, които ще изиграят тази роля в случай че не по-лошо, тъкмо колкото него добре. Така че... не считам, че това е върховото актьорско достижение, несъмнено ", разяснява артистът.
               

A post shared by (@joaquinphoenixactor) on Nov 27, 2019 at 3:12am PST

" Много елементарно е да се кривиш. Много е елементарно да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено, да танцуваш и да се правиш на... крив човек. Това е елементарно - хората, които се занимават с тази специалност, знаят. Много е мъчно да изградиш същински бездънен, прочувствен облик, какъвто прави Леонардо ди Каприо. Много е мъчно, в действителност ", съобщи още Блатечки, като думите му провокираха вълна от полемики, спорни отзиви и рецензии.
               

A post shared by (@asenblatechky) on Oct 15, 2019 at 1:40am PDT

Впрочем Блатечки си навлече същите реакции предходната година, когато разяснява Лейди Гага. " Лейди Гага не е никаква актриса - няма какво да приказваме! Тя просто е определена извънредно добре за тази роля... Тя е съвършена за тая роля - с огромния си нос, с дебелия си гъз... С нелепия метод, по който наподобява. Аз споделям к'вит са нещата ", сподели тогава той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР