Светът е в очакване какво ще се случи с Жизел

...
Светът е в очакване какво ще се случи с Жизел
Коментари Харесай

Мъжете в живота на Жизел Бюндхен

Светът е в очакване какво ще се случи с Жизел Бюндхен и Том Брейди. След като от предишния месец се заприказва, че претърпяват рецесия в брака, напълно скоро се появи информация, че двамата даже са наели бракоразводни юристи. Въпреки това доста от почитателите им не могат да одобряват, че това е краят.
 Жизел Бюндхен, Том Брейди и новината, че са наели бракоразводен юрист
Развеждат ли се Жизел Бюндхен и Том Брейди

Това ли е началото на края

Всичко стартира от решението на Том да прекъсне с футболната си кариера, след което се отметна от думите си, че се отдръпва. Жизел остана меко казано недоволна от този процес на събитията, като в средата на септември изрази разочарованието си в изявление за списание Elle.

Тогава тя съобщи, че има потребност мъжът ѝ да прекарва повече време с нея и децата им. И посочи, че неведнъж е водила тези диалози с него.

Брейди, несъмнено, не е апатичен към фамилията си и прави всичко допустимо, с цел да изгладят нещата. Въпреки това двамата сякаш към момента не могат да разрешат казуса и всички започваме да поставяме под въпрос взаимното им бъдеще.

Топмоделът и спортистът се срещат през 2006 година и съгласно нея това е обич от пръв взор. " В момента, в който го видях, той се усмихна и аз си споделих: " Това е най-красивата, харизматична усмивка, която в миналото съм виждала ", споделя тя пред Vanity Fair през март 2009 година и прибавя, че незабавно схваща, че той е единственият.

Двамата подписват брак три години по-късно, единствено няколко седмици откакто звездата от NFL пада на коляно и задава огромния въпрос към бъдещата си жена. Те са горди родители на две деца, наследник Бенджамин и щерка Вивиан. Брейди пък има още един наследник от бившата си другарка Бриджит Мойнахан, Джак.

Какво ще се случи с Том Брейди и Жизел Бюндхен занапред следва да стане ясно, а през това време дано се срещнем с някои от мъжете, с които някогашният ангел на Victoria`s Secret излиза през годините.

Жоао Пауло Диниш

Жизел е едвам на 19 години, когато стартира да излиза с предприемача Жоао Пауло Диниш, който е със 17 години по-възрастен от нея. Връзката се заражда през 1999 година и трае единствено няколко месеца. Горе-долу по същото време тя печели премията VH1 за модел на годината на Vogue. Жоао умира на 31 юли 2022 година от сърдечен удар.

Скот Барнхил

Бюндхен се среща с сътрудника си моделът Скот Барнхил през 1999 година, като двойката даже се снима дружно за Vogue. Въпреки че са дружно единствено няколко месеца, той към момента има топли усеща към някогашната си. " Тя постоянно е знаела какво желае. Желая ѝ всичко най-хубаво ", сподели той пред NY Daily News предишния месец.

Рико Мансур

Бразилският състезател на поло Рико Мансур е толкоз обаян от бразилката, когато се срещат през 2002 година, че анулира годежа си с модела Изабела Фиорентино. Скоро по-късно той и Жизел стартират да се срещат, само че връзката им завършва единствено шест месеца по-късно.

Леонардо ди Каприо

Най-дългата връзка на Бюндхен е с Леонардо ди Каприо. Супермоделът и носителят на Оскар са дружно от 1999 до 2005 година Въпреки че и двете страни настояват, че раздялата е станала по взаимно единодушие с най-приятелски усеща, Жизел споделя, че точно по това време се е борила с тревога и е трябвало да промени метода си на живот.

" Не усещах, че мога да споделя с никого за паник офанзивите си ", споделя тя пред Porter през 2019 година Тогава Бюндхен се бори да изкорени нездравословните си привички, в това число пушене, пиянство и несъразмерна работа. " Всеки, който пресече пътя ни, е преподавател. Те идват в живота ни, с цел да ни покажат нещо за нас самите. И мисля че той (Леонардо ди Каприо - б.а.) беше тъкмо за това ", споделя тя пред People.

Кели Слейтър

Малко след раздялата си с Ди Каприо, Бюндхен стартира да се среща с професионалния сърфист Кели Слейтър. Връзката им продължава до началото на 2006 година, преди пътищата им да се разделят.
 Жизел Бюндхен, Леонардо ди Каприо и за какво се разделят преди години
Нещастна ли е била Жизел Бюндхен с Леонардо ди Каприо

Подробности за аргументите, довели до раздялата ѝ с артиста

Джош Хартнет

След краткотрайния си разказ със Слейтър, някогашният модел на Victoria`s Secret е видяна в компанията на артиста Джош Хартнет в Ню Йорк. По това време той таман е завършил връзката си със Скарлет Йохансон. Искрата обаче бързо угасва и двамата се разделят в края на 2006 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР