Светът е различен и ние трябва да сме готови да

...
Светът е различен и ние трябва да сме готови да
Коментари Харесай

Лили Иванова: Светът е различен, да сме готови за предизвикателства

" Светът е друг и ние би трябвало да сме подготвени да посрещнем всяко предизвикателств о. Тези 2 години ми се сториха най-големия призрачен сън, тъй като ме разделиха с моята обичана аудитория, с моето благополучие ". Това съобщи певицата Лили Иванова пред БНР.

" Не съм отсъствала толкоз дълго от сцената, не ми беше по никакъв начин прелестно ", призна примата на българската музика Лили Иванова преди концертите си в зала 1 на НДК (14/15/16 декември).

Публиката ѝ е липсвала, само че е съумяла за 2 години да отдели житото от плявата. Оценила е своето обграждане, хората, които познава и с които работи. Игнорирам безусловно всичко , сподели Лили Иванова.

" Сутринта като се събудим животът е по-различен и действителността, изключително в днешното време, е доста друга ", добави примата и разяснява, че никой не знае какви времена ще доживеем.

" Аз съм подготвена постоянно да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не върша нещастия, по-добре човек да е квалифициран за нещо , да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули ", сподели певицата.

Тя още веднъж посочи, че дисциплината за нея е закон. В същото време е прочувствена и това от време на време ѝ пречи, само че не може да се промени.

" Нищо не знаят за мен ", сподели Лили Иванова и добави, че единствено Господ господ може да реши докога тя ще пее.

" Аз считам, че това, че не преставам концертите си, че не преставам да пея, на никого не преча ", добави Лили Иванова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР