Светът е по-голям от ЕС и САЩ. Това заяви в

...
Светът е по-голям от ЕС и САЩ. Това заяви в
Коментари Харесай

Песков: Претърпяхме значителни военни загуби. Това е огромна трагедия за нас

Светът е по-голям от Европейски Съюз и Съединени американски щати. Това съобщи в изявление за SkyNews  представителят на съветския президент Дмитрий Песков. Но и уточни, че Русия е претърпяла обилни загуби в Украйна. 

" Претърпяхме обилни военни загуби, това е голяма покруса за нас ", сподели представителят на Кремъл. Песков назова спора в Украйна покруса и продължи да упреква военните на Украйна, че слагат цивилните в заплаха и ги употребяват като жив щит.

На въпрос дали съветският президент Владимир Путин се тревожи, че би трябвало да се яви пред интернационален съд по обвинявания във военни закононарушения, Песков отговори негативно.

Той също по този начин съобщи, че Русия се радва на доверието на по-голямата част от света и акцентира, че Западът би трябвало да е наясно с обстоятелството, че светът е по-голям от Съединени американски щати и Европейски Съюз.

Говорителят на Путин отрече Русия да е направила военни престъпления в Украйна, като сподели, че " живеем в дни на имитации и неистини ". Той настоя, че цялата обстановка в Буча, където на фотосите се виждат доста убити украински цивилни, е " добре подредена клевета и нищо друго ".

" Ние отхвърляме, че съветските военни могат да имат нещо общо с тези зверства ", сподели той пред Sky News, съобщи нюз.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР