Светът е една крачка по-близо до това да научи цялата

...
Светът е една крачка по-близо до това да научи цялата
Коментари Харесай

Хари и Меган обещават да разкажат цялата истина в документалната им поредица за Netflix

Светът е една крачка по-близо до това да научи " цялата истина " за това за какво принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл се отхвърлиха от кралските си трофеи и напуснаха Англия. Поне това дава обещание новият филмов откъс на идната документална поредност " Хари и Меган ", чиято премиера е този декември по Netflix.

Двойката ще показа историята на тяхната обич, новия им метод на живот и свадите, които доведоха до решението им да се откажат от кралския си статут през 2020 година и да емигрират в Съединени американски щати. Това ще бъде разказано в шест елементи, като първите ще бъдат налични на 8 декември.

В новия филмов откъс, който стрийминг колосът Netflix пусна в понеделник, принц Хари осъжда " болката и страданието на дамите ", които се омъжват за членове на кралското семейство, и съпоставя отношението към брачната половинка си с това към неговата починала майка - принцеса Даяна.

В трагична поредност от клипове, показващи по какъв начин починалата му майка е преследвана от папараци, преплетени с фрагменти на херцога и херцогинята на Съсекс, той споделя: " Бях ужасяващ. Не желаех историята да се повтори ".

Едноминутният филмов откъс на поредицата, режисирана от Лиз Гарбъс, загатва за сензационни разкрития към кралското семейство на Англия. Все още не е ясно какъв брой огромни ще бъдат те, само че през януари се чака да излязат и записките на принц Хари, които в допълнение ще проследят тази история.

" Наистина е мъчно да погледнеш обратно и да си кажеш: Какво, по дяволите, се случи? ", споделя принцът в една от сцените, показани в филмовия откъс.

Netflix разказва документалния сериал като споделящ " другата страна от шумната любовна история " на Хари и Меган.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР