Светът без цветя най-вероятно би било едно скучно място без

...
Светът без цветя най-вероятно би било едно скучно място без
Коментари Харесай

Venci Venc' се похвали с нови татуси и с цветята си: Вижте колко е пораснала дъщеричката му

Светът без цветя най-вероятно би било едно скучно място без никакъв цвят. Добре, че това няма изгледи към този момент да се случи скоро. Но пък има едни други цветя, които се усмихват, смеят и даже шушукат. Можем да ги открием най-често у дома.

Именно фотография на своите " цветя " разгласява рапърът Venci Venc' в своя Instagram профил. Това са дъщеричката му Агуая и майка ѝ Мелани:

Виж още: Гергана след Hell's Kitchen отсече - не съжалява за нищо! Ето какво разкри за свадите с дамите

Лалетата от фотографията, виждаме на видео още веднъж на същото място, са подарени от Venci Venc', който ги връчва на детенцето. А то им споделя " маци ", а след това и " тати ":

Виж още: Азис пее за Преслава, а Андреа е със специфична дуетна половинка

" Здрасти! Аз съм Агуая и населявам вашата планета от година и три месеца. Уча се на вашите Землянски похвати, а ето и няколко от тях: Ям сама, умея да си поставям всякакви неща на главата, срещнах се с болката от първо лице и с годрост носих първата си рана, возя се на тротинетка благодарение на мама и си мия зъбите сама... За в този момент толкоз! п.п От един месец пия млякото си в бутилка и благодаря на мама за извънредното кърмене преди този момент ", пък написа Мелани във видео в своята страница.

Виж още: Есил Дюран с впечатляваща визия в кухнята и вкусна манджа

Агуая за момента наподобява повече, сякаш на татко си, само че пък е единствено на годинка и няколко месеца. Баща ѝ пък, Venci Venc' се похвали и с нови татуси, които, както написа в профила си, са същински пагони:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР