Свещеникът“ Марио от Биг Брадър лъсна в скандална сцена с

...
Свещеникът“ Марио от Биг Брадър лъсна в скандална сцена с
Коментари Харесай

Голяма издънка!: „Свещеникът“ Марио от Биг Брадър в скандална сцена с травестит в гей бар

„ Свещеникът “ Марио от Биг Брадър лъсна в скандална сцена с травестит в гей бар. В Тик Ток се появи видео, снимано на екстравагантно празненство, на което участва Марио, ученик на Софийската семинария, където той наподобява се забавлява извънредно доста. Записът демонстрира по какъв начин Марио танцува енергично и даже споделя целувка със скандалната мил кралица на столицата Никол Бърборини в локален гей бар.

„ Да, това е той – Марио, който в този момент е в Къщата на Big Brother! “, удостовери и самата Бърборини.

Тя означи, че събитието се е състояло през 2022 година

 

@burborini_1 #galena #krisko #trapkata #viral #viralvideo #burborini #burborinithequeen #burborini_1 ♬ original sound – Burborini

Във визитката си обаче самият Марио декларира, че към този момент му е писнало от лесбийки и джендъри. Затова наличието му в гей клуб е, меко казано, необичайно.

На въпрос дали взаимоотношението ѝ с бъдещия духовник се простира оттатък танците и прегръдките, мил кралицата Бърборини избра да резервира поверителност, отговаряйки малко: „ Каквото и да се е случило, не си припомням, тъй като беше незабравима нощ и изгубвам моменти… “.

Кастингът за идния сезон на Big Brother включва не криещата бисексуалността си Анжела Ташева, лесбийката Кристи, гей модела на долни дрехи Виктор и трансджендъра под прикритие Ивон.

А марио даде поръчка в раказа на своята история, че желае да се посвети на църквата и да живее правоверен живот. Още първата вечер след влизането си в Биг Брадър обаче той се накваси щедро с алкохол и се наложи съквартирантите да го сложат принудително да си легне.

 

Източник – Intrigi.bg

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР