Свещеник беше арестуван в неделя по обвинение в изнасилване на

...
Свещеник беше арестуван в неделя по обвинение в изнасилване на
Коментари Харесай

Френски свещеник беше арестуван по обвинение в изнасилване на тийнейджър

Свещеник беше задържан в неделя по обвиняване в обезчестяване на младеж в Париж, осъществено откакто духовникът го упоил с опиати, заяви парижката прокуратура, представена от Франс прес.

Според източник, осведомен със случая, свещеникът и момчето, което е на 15 години, са се срещнали посредством приложение за запознанства, ориентираното към гей общността и се срещнали в Париж при започване на месеца. Смята се, че след това са отишли в хотелска стая, където свещеникът е дал на момчето разнообразни опиати, от които на младежа му станало зле.

След като свещеникът правил секс с него, младежът се обадил на другари, които съумели да го локализират с помощта на мобилния му телефон.

Това разрешило на пожарната команда да го избави, съгласно радио Ер Те Ел.

В ареста свещеникът, който е роден през 1970 година, декларирал, че не е знаел на каква възраст е момчето, което се представяло като пълнолетно в приложението за запознанства.

Свещеникът, който служи в епархията на западния френски град Рен, е упрекнат и в излагане на различен човек на заплаха, както и в приложимост на опиати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР