Свен-Горан Ериксон вярва, че Ливърпул може да победи Манчестър Сити

...
Свен-Горан Ериксон вярва, че Ливърпул може да победи Манчестър Сити
Коментари Харесай

Свен-Горан Ериксон показва къде е лоялността с прогнозата за титлата на Ливърпул и Ман Сити

Свен-Горан Ериксон има вяра, че Ливърпул може да победи Манчестър Сити и Арсенал в конкуренцията за купата във Висшата лига.

Бившата Англия шефът поддържа алените да вдигнат трофея през май, само че признава, че ще бъде „ печален “ да види Юрген Клоп да напусне. Ериксон, който неотдавна разкри, че му остава към година живот заради рак, ще поеме Ливърпул против Легендите на Аякс през днешния ден на Анфийлд, с цел да сбъдне една безконечна фантазия да управлява тима си от детството.

Но той има вяра, че актуалният тим може да извърви целия път през този сезон, защото борбата за купата отива на финала, откакто тяхното четворно търсене беше прекъснато от Манчестър Юнайтед в ФА Къп предходната седмица.

Ериксон сподели: „ Мисля, че Ливърпул ще спечелете лигата. Те не могат да завоюват ФА Къп за жалост. Играят доста добър футбол. Идват млади играчи, играчи, които в никакъв случай не съм виждал.

„ Изведнъж те ги пуснаха и в доста значими мачове. Нуждаете се от доста храброст, с цел да извършите това. Хубаво е да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР