Свекърът и свекървата на 13-годишна булка не я пуснали да

...
Свекърът и свекървата на 13-годишна булка не я пуснали да
Коментари Харесай

Сапунка в Асеновград! Свекърва не пусна 13-годишната си снаха на погребението на баба ѝ, а после...

Свекърът и свекървата на 13-годишна младоженка не я пуснали да отиде на погребението на баба и обяснили, че няма да разрешат да напусне дома им, даже в случай че почине някой от родителите. Причина за строгостта им бил фактът, че в същото време синът им работел в Германия и нямало кой да надзирава снахата, в случай че пътува, написа " Марица ".

В последна сметка малолетната ромка избягала от неотстъпчивата фамилия и се стигнало до обвиняване против някогашния мъж за общуване с малолетна. Наказателният кодекс допуска наказване до 2 години затвор, пробация и публично неодобрение за сходно закононарушение, само че защото женихът е с чисто правосъдно минало и се грижи за двете родени от съжителството деца, Асеновградският областен съд го санкционира с санкция от 1000 лева

Булката дезертьор е от Карлово и била на 13 години, когато през 2013-а отишла на посетители на вуйна си в Асеновград. Там се срещнала с бъдещия си мъж, двамата се харесали и девойката още същата вечер се пренесла при него, без да се обади на лелята. На идващия ден двамата младоженци се обадили на майката на момичето със известието, че са се оженили.

Вдигнали женитба по ромския бит и през 2014-а ромката родила първото им дете, а пред идната - и второто. За да ги устоя, брачният партньор отпътувал на работа първо в Германия, а след това и във Франция. В това време родителите му въвели драконовски ред и не давали да снахата да иде до Карлово да види майка си. Последвал абсурдът с погребението и това поставило завършек на взаимното общуване.

След това свекърът и свекървата не дали на снахата децата и траяли да се грижат с тях със заработеното от гурбета на сина им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР