Сведомителят на IRS Гари Шапли каза, че му е казано,

...
Сведомителят на IRS Гари Шапли каза, че му е казано,
Коментари Харесай

Информаторът на IRS Шапли каза, че „не може повече да преследва“ захарния брат на Хънтър Байдън Кевин Морис поради ЦРУ

Сведомителят на IRS Гари Шапли сподели, че му е казано, че „ към този момент не може да преследва “ Хънтър Байдън „ захар брат " Кевин Морис като очевидец заради информация, предоставена от Централно разузнавателно управление на САЩ, съгласно клетвена декларация, оповестена в сряда.

Fox News Digital за първи път заяви по-рано тази година, че адресант на сигнали е твърдял, че Централно разузнавателно управление на САЩ е „ заградило “ изявление от IRS с Морис, който е дал милиони долари за заплащане на данъчните отговорности на първия наследник. Тези податели на сигнали споделиха, че Централно разузнавателно управление на САЩ се е „ намесило, с цел да спре изявлението “ с Морис през август 2021 г. 

Централно разузнавателно управление на САЩ сподели на Fox News Digital, че тези изказвания са погрешни.

Клетвената декларация на Шапли, оповестена в сряда, хвърли спомагателна светлина по отношение на хипотетичната интервенция на Централно разузнавателно управление на САЩ в опита за изявление с Морис.

„ През и към август 2021 година полемиките бяха в границите на екипа на обвиняването по следствието на Хънтър Байдън по отношение на очевидци, които трябваше да бъдат разпитани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР