Сватбите не са това, което бяха. Или поне вече не

...
Сватбите не са това, което бяха. Или поне вече не
Коментари Харесай

Тематичната сватба - някои свежи и модерни идеи за съвършената сватба

Сватбите не са това, което бяха. Или най-малко към този момент не наподобяват по метода, по който изглеждаха до преди десетина години. Дали поради взрива на сватбената снимка или тъй като хората стават все по-отворени за опити, организирането на сватбено празненство в днешни дни може да се трансформира в прекарване, което да запомните за цялостен живот.

Тематичните сватби дават опцията изцяло да изразите метода си на живот и полезностите си като двойка. Неслучайно можем да ги оприличим на разходка измежду разнообразни стилове, елементи, места, цветове и звуци, усети и аромати – същински подарък за сетивата. А удовлетворението при типа на крайния резултат няма метод да не допуска и съвършеното сватбено преживяване. Как да не му се зажени на човек в днешни дни?

Някои съвременни хрумвания за тематични сватби

Бохо-сватбата. Това е сватбата на романтично-артистичните натури. Ще я познаете по дантелената, само че не искрящо бяла рокля на булката и шаферките, по множеството цветни фенери и свещи, солидните артистични бижута, старинните принадлежности за хранене. Съчетава в себе си двете крайности – груби детайли, като дърво и метал, с нежната дантела и феерична външност на бохо-булката.



Лимонената женитба. Тя носи със себе си свежия мирис на лимоновите дръвчета, сладко-киселия привкус на лимонадата и безумните кисело-усмихнати физиономии на гостите, опитващи късчета лимон. Жълтото се съчетава съвършено с обичайното искрящо бяло, а за какво не и с цветовете на лавандулата, опушено сиво или моряшко синьото. Лимонената женитба е автентичен метод за по-традиционните да внесат една концепция прохлада в другояче класическата женитба в бяло.



Сватба с цвят марсала. Онези, които считат, че женитба през есента или зимата не е най-хубавото решение, към този момент могат да бъдат безусловно опровергани. Тази женитба с цвят на вино Марсала и мирис на канелени пръчици е превъзходен вид, както за топлите, по този начин и за малко по-студените месеци от годината. Сватбата с цвят марсала основава усещането за премерена доза изтънченост, само че без да бъде натрапчива и помпозна.



Моряшката женитба. Моряшката женитба има един необикновен сексапил, защото съчетава в себе си изчистена синьо-бяла грациозност със една дузина закачливи моряшки детайли. Моряшкото райе се съчетава прелестно с алено, с дебели моряшки въжета, дребни чаени свещи, мидички и дух на авантюризъм.



Сватба в рустикален жанр. Или другояче казано – женитба на село. Разбира се, тук понятието селска женитба може да варира в необятни граници – от типично американската кънтри женитба в каре и каубойски ботуши до семплата и нежна провансалска женитба с хубав венец за булката вместо покривало и букет от нежни полски цветя. Сватбата на село е обединена на първо място от един главен претекст – непридирчивост и доста развлечение измежду природата.



Тюркоазено-кораловата женитба. Нестандартна и сложна за реализиране композиция, само че толкоз свежа и сантиментална, че си коства всичките старания. Тюркоазено-кораловата женитба е не просто типично лятна, само че носи със себе си полъха на екзотичните тихоокеански острови. Подобна женитба не може да остане незабелязана, още по-малко забравена.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР