Сватбите на богатите и известните просто няма как да не

...
Сватбите на богатите и известните просто няма как да не
Коментари Харесай

Една по-различна сватба на милиардерска наследница

Сватбите на богатите и известните просто няма по какъв начин да не будят нашето любознание. А тези дни в обществените мрежи попаднахме на фотоси от гала, която ни придвижи в един баснословен свят и просто нямаше по какъв начин да не желаяме да научим повече за нея.
 Габриела Тавин дьо Живанши, Уго дьо Малман и приказната женитба на наследницата на Givenchy
Приказната женитба на наследницата на Живанши

Каква ли рокля избра

Айви Лъв Гети е наследница на милиардера бизнесмен Джон Пол Гети, един от най-богатите хора в историята на Съединени американски щати и създател на петролната компания Getty Oil Company. Красавицата се подвизава като модел, а в последните дни стана по-популярна от всеки път със сватбата си с фотографа Тобиас Енгел .

Официалната част се организира в Градския съвет в Сан Франциско, където младоженците бяха оповестени за законни брачен партньор и брачна половинка персонално от Нанси Пелоси - ръководител на Камарата на представителите в Съединени американски щати.

Както доста други двойки, и Айви и Тобиас вземат решение да отсрочат за известно време сватбата си, с цел да могат да споделят празника с всичко свои близки и другари. Двамата се срещат посредством член на нейното семейство, а година по-късно се виждат още веднъж на Седмицата на модата в Париж.

Там Енгел е по работа и прави фотоси на моделите и гостите, попадайки в полезрението на Айви, която го счита за " сладостен " и не се поколебава да отиде и да го заприказва. Двамата стартират връзка и пътуват доста. На една от следващите им ваканции той взема решение да й предложи , като авансово е провел всичко.

Като един професионален фотограф, даже е нагласил таймер на камерата на смарт телефона си, с цел да може да запечата най-перфектния миг от предлагането, на което девойка Гети няма по какъв начин да отговори с друго, с изключение на с " да ". Особено и при типа на красивия пръстен със сапфир и диаманти от баба й Анн , който е копие на този на принцеса Даяна.

Обичаната баба на булката умира през 2020 г, и тя взима решение, че желае сватбата й да бъде в фамилния дом, който тя е обзавела с доста обич и внимание към детайла. Така стила на починалата дама се трансформира и в жанр на блестящото събитие. От нея е повлияно и решението на булката да избере рокля на Джон Галиано .

От стилната къща на обичания дизайнер на бабата на Айви основават същинско украшение за най-важния ден в живота й. А в обява в Instagram тя разкрива, че е предходната през 18 рокли, до момента в който стигне от вярната . Тя взе участие интензивно в процеса по основаването и търсеният резултат на уникалност е реализиран.

Роклята е покрита с дребни огледални части, които красиво отразяват светлината и трансформират Айви в същинска приказка самодива. На воала пък са избродирани китари, в памет на бащата на булката, и орехи - в памет на баба й.

А за формалния банкет след венчавката моделът изненада гостите си с друга, не по-малко красива и доста феерична рокля - този път на Maison Martin Margiela Haute Couture, предава Vogue.

Събитието продължава не е един, а цели три дни, като за гостите са замислени разнообразни занимателни интензивности - да вземем за пример ретро празненство и пикник. И сигурно можем да заключим, че това е една по-различна женитба за милиони.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР