Сватби – кой не ги обича?! За младоженците това е

...
Сватби – кой не ги обича?! За младоженците това е
Коментари Харесай

10 начина за сватба по време на пандемия

Сватби – кой не ги обича?! За младоженците това е един от най-щастливите моменти, за родителите им освен това, само че и постоянен разход, а за гостите – ястие и пиянство до зори.

Да, обаче поради събитията, в които сме принудени да живеем последните месеци, това угощение се трансформира в съвсем невероятно за реализиране. Ето и няколко метода по какъв начин въпреки всичко да сключите брак, въпреки и по време на пандемия.

1. Само вие двамата

Този ден е значим най-вече за вас двамата. Засвидетелстването на любовта ви един към различен не изисква доста. Традицията повелява обаче да има и още двама. Отвлечете кумовете и право към ритуалната зала.

2. Тесен кръг

Ако сте от нетърпеливите и прекомерно превъзбудените за тази част от вашия живот, то тогава не всичко е изгубено. Винаги можете да сключите брак единствено в наличието на вас самите, кумовете и вашите родители. В последна сметка този съюз касае единствено вас двамата. Няма потребност от непотребна пищност.

3. Може, само че броя да не надминава 30

Ако обаче желаете да се изфукате пред приятелите ви, да си пийнете и да се отдадете на празнуване все едно вирус няма, то тогава сте в правото си да извършите непретенциозно тържество в наличието на не повече от 30 индивида. Като цяло не звучи зле. Първите общи спестявания, които не сте похарчили за сватбата към този момент са в сметката ви.

 10 метода за женитба по време на пандемия

4. Сменете страната

Не можете да се примирите с обстоятелството, че е наложена възбрана и няма по какъв начин да избухнете на угощение с над 100 индивида? Съществува и опцията да се бракосъчетаете някъде другаде, отвън вашата татковина, където вероятно ще можете да пресъздадете сватбата на вашите фантазии. Предвид статистиките обаче, в България ограниченията са по-слаби спрямо други страни в Европа и освен, което автоматизирано стеснява избора ви.

5. Изчакайте

Сватбата в действителност е миг на благополучие, прилив на адреналин и заричане в обич за цялостен живот. Ето за какво един от най-хубавите разновидности е просто да изчакате няколко месеца, даже година, с цел да премине тази лудница, споходила всеки един от нас. Обичате се през днешния ден, ще се обичате и след 3 месеца. Разликата е, че с помощта на търпението ви, заплануваното ще си остане такова без основни промени.

6. Първо автограф, след това тържество

Както споменахме нагоре, постоянно можете на първо време да се бракосъчетаете, а известно време по-късно, в случай че към момента желаете да отпразнувате уместно тази значима стъпка, да вдигнете ваучър. Все отново за празненства няма несъмнено време. Кой не желае всеки ден да му е петък вечер?!

7. Без женитба

Като се позамислите малко, стигате да извода, че към този момент може и без женитба. Така и по този начин си живеете щастливо дружно, един (не)подписан лист хартия няма да промени това.

 10 метода за женитба по време на пандемия

8. Онлайн женитба

Добре, че живеем в подобен цифров свят. Винаги можете да споделите вашето благополучие с околните посредством обществените мрежи. Скайп може и да е стар спрямо Instagram, само че ето на, че още влиза в приложимост!

9. Подходящ миг

Както към този момент видяхме и усетихме, постоянно има интервали, в които неприятното затихва най-малко за малко. Нашият съвет е да употребявате тъкмо този миг, в който ще имате повече независимост и най-сетне да се ожените.

10. Сватба измежду природата

Не е наложително да се бракосъчетаете в обредната зала и по-късно да празнувате на затворено пространство. Така единствено ще се саботирате сами. Вместо това придвижите сватбата си на някоя поляна или в планината, където ще можете да поканите посетители, измежду които ще има 1,5 метра разстояние и разпоредбите ще бъдат спазени, а вие освен ще се забавлявате, само че и да не забравяме, че след тежка вечер на чист въздух глава боли по-малко!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР