Сватбата на йорданския принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф е

...
Сватбата на йорданския принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф е
Коментари Харесай

Какви тоалети избраха принцеса Раджуа ал Саиф и кралица Рания за сватбата

Сватбата на йорданския принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф е най-голямата кралска венчавка за тази година, а нищо чудно да се трансформира и в събитието на 2023 година На него с изключение на булката, която несъмнено е център на внимание, всички погледи бяха вперени и в нейната свекърва - кралица Рания.

Вече законната брачна половинка на йорданския престолонаследник заложи на класическа и елегантна рокля с дълги ръкави, която не е дело на саудитски дизайнер, както чакаха някои, а на ливанеца Ели Сааб.

Тоалетът се отличава с нежни цветя по долната част и резултат на прекачване и асиметрично деколте в горната. Допълнен е от дълъг воал, шлейф на талията, бели обувки без ток и блестящи тиара и обеци.

Принцеса Раджуа заложи и на естествена визия с минимално грим и спусната коса, завършена в нежни къдрици и прибрана леко обратно.

В контрастност на тази елегантна визия в бяло е кралица Рания, която заложи на дълга, черна рокля на Dior от сбирката от 2022 година със акценти от бродерия и дантела на гърба, яката и маншетите. В допълнение избра дълги обеци и чанта в дребна клъч чанта в безпристрастен цвят. Косата й бе вдигната на хубав кок, а гримът й - много по-силен от този на Раджуа ал Саиф, предава People.

С избора си на тоалет тя съумя по едно и също време да наподобява впечатляващо и да затвърди имиджа си на една от най-стилните дами в света, само че и да не засенчи своята снаха в нейния най-съществен ден.

И това може да се одобри като жест на почитание към новото попълнение на йорданското кралско семейство, за която нееднократно Рания се изрече ласкаво и с доста любов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР