Сватбата на Софи Маринова и Гринго ще бъде на 24

...
Сватбата на Софи Маринова и Гринго ще бъде на 24
Коментари Харесай

Ето каква ще е сватбата на Софи Маринова

Сватбата на Софи Маринова и Гринго ще бъде на 24 март в София. Софи към този момент се е заела със листата с посетители. Поканила е малко над 500 души, като огромна част от тях са нейни сътрудници. От известните реализатори с пропуск за сватбата на годината са Глория, Бони, Джена, Илиян, Галена, Азис, Тони Стораро, Фики. Неслучайно Софи е избрала да се венчае в неделя, когато множеството й сътрудници почиват и не са на участия, с цел да могат да я уважат, написа блиц.

Кумове на бъдещето семейство са пайнерската звезда Преслава и нейният любим Павел. Двете песнопойки са приятелки от години и в никакъв случай не са крили взаимната си благосклонност. Софи неведнъж е споделяла, че песните на Преслава са й обичани. Колежката й пък постоянно по участия пее от старите и безконечни шлагери на ромския славей.

Залата, в която ще се организира тържеството, е 385 кв. м. с височина 6 метра и с впечатляващ дизайн. Етрополската звезда е резервирала и половината хотел за родата и другари, които идват от всички краища на страната. А сватбената рокля към този момент се шие по поръчка. Достоверни източници рапортуваха, че Софка се е бръкнала 20 бона за мечтаната рокля, цялата обсипана с камъни „ Сваровски “.

След сватбата Софи и Гринго се надяват най-сетне Господ да им изпрати благословията си за дете. „ Претърпях една интервенция и трябваше да се вардя, само че в този момент всичко е наред и дай Боже да си имаме бебенце тая година “, добавя тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР