Сватбата на сина на Ахмед Доган Демир и майката на

...
Сватбата на сина на Ахмед Доган Демир и майката на
Коментари Харесай

След приказната сватба - нов повод за щастие в семейството на Доган

 Сватбата на сина на Ахмед Доган Демир и майката на детето му Памела се подрежда измежду най-стилните ВИП тържества на годината. Двамата си споделиха " да “ на 10.10.2020 година, а две седмици по-късно снахата на Сокола разгласява и младоженската им фотосесия.

Чрез красивите фотографии тя загатна безмълвно, че почетният ръководител на Движение за права и свободи напълно скоро ще стане дядо за повторно. На една от фотосите дружно с Демир са образували сърце от ръцете си върху коремчето на красивата младоженка, което е изпъкнало напълно леко, тъй като тя е към момента в начален стадий на бременността си. Очакването на втори правоприемник подтикнало младото семейство да узакони връзката и посредством брак, а фактът, че Памела пожела сватбата да бъде в напълно стеснен кръг и прекара празненството най-вече седнала, към този момент има своето пояснение. Все отново тя желала да наподобява добре като младоженка и по тази причина с Демир организирали по най-бързия метод церемонията, нищо, че при първата си бременност някогашната гимнастичка качи по-малко от 10 кг.

Първородният внук на Ахмед Доган се роди на 13 декември 2018 година, а след месец и половина ще навърши 2 годинки. Родителите му го нарекоха Адмир, а снахата на Сокола наскоро призна, че името са избрали напълно инцидентно, само че държали да стартира с буквата " А “, с цел да се знае, че е кръстен на дядо си. Все още Памела и Демир не са признали какъв е полът на бебе №2, само че и тя, като всяка жена, мечтаела за момиченце. Тъй като снахата на Доган е ужасно привързана към своя татко – футболния управител Николай Жейнов, евентуално ще му отдаде достойнството второто ѝ дете да бъде кръстено на него.

Макар да е хубавица от богато семейство, снахата на Ахмед Доган не употребява услугите на бавачки и детегледачки и се грижи изцяло сама за сина си Адмир. И с второто дете възнамерявала да е по този начин, като още веднъж желала да роди по натурален път, тъй като след първото раждане се възстановила изцяло безусловно за седмица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР