Сватбата на Евгени Димитров и Виктория Готева продължава да предизвиква

...
Сватбата на Евгени Димитров и Виктория Готева продължава да предизвиква
Коментари Харесай

Не е за вярване какво поиска след сватбата Маестрото от младата Виктория

Сватбата на Евгени Димитров и Виктория Готева продължава да провокира бурни страсти в обществените мрежи, където не могат да се начудят на русокоската за избора й на мъж при такава сериозна разлика в годините и с толкоз бракове и деца зад тила.

Репортерката на bTV е по-млада с цели 26 години от Маестрото и на процедура може да му бъде и щерка, а не жена. Вероятно и поради това двамата пазеха до последно сватбата си, за която, както стана ясно след това, са знаели единствено най-близките им.

Маестрото има редица връзки зад тила си, както и три деца от три разнообразни дами. И явно не му е минал мерака още да застава под венчилото, макар че преди да срещне Готева, с която са дружно в последните три години, музикантът е имал единствено една женитба. Избраницата му е майката на първия му наследник – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува за кратко и се разпада още през 90-те.

Огромната разлика сред Евгени и новата му жена, в действителност, е изцяло в негов жанр, тъй като от няколко години той е и шеф на малкия екран на Слави „ 7/8 ТВ “. Единствената жена, която е била почти на неговите години, когато е бил с нея, е първата му брачна половинка Мишел, с която се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето към този момент е на 28 години и е по-голям от новата си мащеха. А развода на майка му и татко му идва, откакто Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многочислени креватни забежки, до момента в който се стига до връзка с рекламистката Ела Наумова, която тогава към момента е студентка.

През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуща този свят, когато е единствено на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса, което и до през днешния ден е най-голямата покруса в живота на Димитров, написа „ Галерия “.

„ Две години живях в пъкъла “, признава той след време, предизвикан от битката на майките на деца с увреждания, чиито митинги в „ Шоуто на Слави “ упорито поддържат. Смъртта на детето поставя завършек на връзката на музиканта с Ела, а след нея в живота му влиза балерината от „ Магаданс “ Нели Желева, която му ражда наследник. Но и тази обич е къса. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а какъв брой други са минали през него, до момента в който пристигна ред на новинарката Виктория, не е ясно. Евгени е безапелационен, че желае момиченце от следващата си жена, написа още изданието.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР