Сватбата изглежда на момичетата като приказка, след края на която

...
Сватбата изглежда на момичетата като приказка, след края на която
Коментари Харесай

4 женски зодии, които се променят драматично след брака

Сватбата наподобява на девойките като приказка, след края на която разказвачът ще приключи с думите: „ И заживели щастливо и честито до края на дните си! “
Но това съвсем в никакъв случай не се случва, а съпрузите, както и съпругите претърпяват голяма трансформация. Сговорчивите и благи девойки след сватбата незабавно се преобразяват във постоянно мрънкащи и заядливи дами. Под какви съзвездия са родени дамите, които се трансформират най-драматично след брака?

Жена Лъв
Ако преди сватбата тя е приличала на същинска кралица, то по-късно може да бъде сбъркана с прислужницата на височайшата персона. След като е оплела към този момент в мрежите си мъжа, защо й е да поддържа имидж?
По този метод Лъвицата отмъщава на брачна половинка си. Ако, примерно, се е оказал по-малко богат, в сравнение с би трябвало или незадоволително благ. Така че, се получава нещо от сорта на: „ Ти ме разочарова и аз ще те отчайвам. “

Жена Везни
Няма към този момент излизания с приятелки, нито флиртове, изцяло завършиха и заниманията - Везните се ожениха и... се разочароваха от живота. Разбира се, не всички, само че множеството. Измисленият свят, в който са живели тези дами сподели същинското си лице и ги … отврати. Жените Везни, съгласно астролозите, се трансформират фрапантно откакто оженят.

Жена Козирог
А какво да кажем за една изтънчена дама Козирог? След като е живяла със брачна половинка си повече от година, тя внезапно осъзнава, че е изгубила себе си като персона. Станала е по-мека, по-сладка, по-сговорчива. Превърнала се е в примерна брачна половинка и това я ужасява!

Жена Риби
Звънкият смях е нещо от предишното. А в сегашното виждаме единствено една строга жена, държаща крепко юздите на брачна половинка си. Семейният живот за Рибите се трансформира в борба без правила: в случай че не изядеш, ще бъдеш изяден.

Разбира се, не всички дами, от изброените нагоре зодии, се трансформират по този начин фрапантно след брака. Но въпреки всичко имайте си едно на разум, в случай че сте избрали брачна половинка всред тях.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР